IntelĀ® inside, unlocked prestaties outside!

Gamen en streamen tegelijk, overklokken, de scherpste beelden vastleggen en delen? Laat je verleiden door de nieuwe 6th Gen van Intel®!

Stel jouw ultieme gamesysteem samen!

De nieuwe 6de generatie Intel® Core™ (unlocked) i5 en i7 processors bieden alles wat je nodig hebt voor extreme gameprestaties:

  • Quad-core basisfrequentie van 4GHz

  • 8MB cachegeheugen

  • Ondersteuning voor max. 64GB DDR4 RAM-geheugen

  • Mogelijkheid tot het gebruiken van 2 videokaarten dankzij de Gen 3 PCIe* in de Intel® Z170 chipset

  • Mogelijkheid tot overklokken* om jouw gaming notebook of gaming pc in te stellen en te tunen zoals jij dat wil!

Overklok en ga over jouw grenzen!

Elke gamer heeft een eigen identiteit, een eigen gamingstijl, zijn/haar gaming noden. Stel jouw gaming laptop of gaming desktop in zoals jij dat wil met de nieuwe ontgrendelde Intel® processors. Zo heb je écht alles onder controle en domineer je nog gemakkelijker jouw tegenstanders!

Intel® Core™ i7 processor Unlocked

De beste prestaties voor het uitvoeren van veeleisende taken!

Ervaar ongekende snelheden, verbluffende prestaties en go multitasking! Dankzij de Intel® Hyper-Threading Technologie kan je probleemloos meerdere taken tegelijk uitvoeren, zonder dat de kwaliteit ervan wordt beïnvloed. De Intel® Iris™ graphics voorzien je dan van adembenemende 3D beelden, foto's en video's die je ook veel sneller en gemakkelijker kan bewerken. Game op jouw manier dankzij de vele overklokmogelijkheden en verleg jouw grenzen!

Met de Intel® Core™ i7 processor Extreme Edition Unlocked, geef je jouw gamebeleving nog een extra boost. De fantastische combinatie van Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 en Intel® Hyper-Threading Technologie, samen met de overklokmogelijkheden, vormen het ultieme wapen om al jouw tegenstanders te verpletteren.

Intel® Core™ i5 Processor Unlocked

De populairste processor uit de Intel familie kan je nu ook in een unlocked versie verkrijgen. Een hele nieuwe beleving!

Ervaar jouw games of films vloeiender en scherper dan tevoren met Iris™ graphics en geniet van ongekende, snelle prestaties dankzij Intel® Turbo Boost Technologie 2.0. Je kan zelfs jouw toestel met gebaren bedienen dankzij de Intel® RealSense™ technologie!

Ontgrendel en tune jouw instellingen naar keuze en ga voor extreme gaming!

Tips & tricks om te overklokken

Overklokken, hoe doe ik dat?

Supersimpel, met jouw unlocked Intel® processor:

  • Stap 1: ga naar jouw BIOS scherm. In de eerste seconden na het opstarten zal een setup boodschap jou een bepaalde toets communiceren om er toegang tot te hebben.
  • Stap 2: wijzig de multiplier. Zo kan je jouw processorinstellingen t.o.v. jouw geheugen en het moederbord tunen naar wensen.
  • Stap 3: opslaan! Je bent vanaf nu volledig klaar voor de ultieme gamebeleving!

De Intel® tools die jou het nóg gemakkelijker maken:

Met deze 2 Intel® hulpmiddelen kan je jouw processor en bepaalde DDR3 of DDR4 geheugens eenvoudig overklokken:

  • Met de Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU) tool voor Windows heb je snel toegang tot alle eigenschappen om jouw systeem te overklokken.
  • Met de Intel® Extreme Memory Profile (Intel® XMP) tool kan je een aantal DDR3 geheugens gebaseerd op Intel® technologie overklokken, voor extra overklokmogelijkheden.

*Waarschuwing: Het wijzigen van de kloksnelheid en/of het voltage kan: (i) de stabiliteit en de levensduur van het systeem, de processor en andere systeemonderdelen verminderen; (ii) uitval van de processor en andere systeemcomponenten veroorzaken; (iii) vermindering in systeemprestaties veroorzaken; (iv) additionele warmteontwikkeling of andere schade veroorzaken; en (v) de betrouwbaarheid van de systeemgegevens beïnvloeden. Intel heeft de werking van de processor anders dan met de gegeven specificaties niet getest en biedt hier dan ook geen garanties op. Intel heeft geen tests uitgevoerd en geeft geen garantie op de werking van andere systeemonderdelen anders dan wat omschreven staat in de reguliere industriële standaardspecificaties. Intel waarborgt niet dat de processor en andere systeemonderdelen, bij gebruik met een gewijzigde kloksnelheid en/of voltage bijvoorbeeld, geschikt is voor enigerlei toepassing of gebruik.