Acer Aspire Switch 10

Acer Aspire Switch 10

2-in-1 laptop: klik het toetsenbord los van het scherm en lees e-books op je Acer Aspire Switch 10 tablet.
Klik het opnieuw vast, bereid je presentatie voor en sla ze op in de Cloud. Zet de laptop in “Tent Mode” om zonder hoes of standaard op een aangename manier naar een film te kijken.

De Aspire Switch 10 is een Acer Windows 8 tablet en laptop in 1. Een zeer handig toestel om onderweg te gebruiken want je zet deze laptop in 4 verschillende posities:

Tablet

Klik het scherm los van het toetsenbord en je hebt een Acer tablet. Tijdens het reizen lees je e-books, bekijk je de laatste trends online of download je games. Maak draadloos verbinding via Bluetooth tussen je tablet en je koptelefoon om naar muziek te luisteren terwijl je werkt of ontspant.

Laptop

Klik het toetsenbord vast aan het scherm en bewerk al je Office bestanden: maak Powerpoint-presentaties, geef je presentatie vorm en sla ze op in de cloud.

De ‘Display Mode’

Tijdens de presentatie van je werk klik je het scherm aan het toetsenbord met het scherm langs de andere kant zodat iedereen kan meekijken. Doordat deze laptop enorm flexibel is, kan je hem overal gebruiken.

De ‘Tent Mode’

De ‘Tent Mode’ is wat deze Aspire Switch 10 zo praktisch maakt: je kijkt naar een film of je zelfgemaakte video’s zonder hoes of standaard om je tablet in de juiste positie te houden.

  • De Aspire Switch 10 heeft een Intel-processor die ervoor zorgt dat je snel kan werken en in verschillende toepassingen tegelijkertijd.
  • 32 GB opslagruimte geeft je de mogelijkheid al je bestanden, foto’s, video’s op te slaan of breid dit uit door op te slaan in de Cloud.
  • Zo raak je nooit bestanden kwijt en wanneer je dat wilt, heb je toegang tot je documenten die je in je Office-pakket kan bewerken.
ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-011-18TK (ITACSW501118TK)
ACER

ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-011-18TK (ITACSW501118TK)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties