Artistiek jasje voor Wireless Mobile Mouse 3500 van Microsoft

Artistiek jasje voor Wireless Mobile Mouse 3500 van Microsoft

Zet eens een artiest aan het werk als je zelf met de computer werkt. Microsoft heeft een aantal kunstenaars aan het werk gezet om mooi ogende computermuizen te creëren.

artiestDe basis is de Mobile Mouse 3500 die de titel ‘Limited Edition Artist Series’ meekreeg. Microsoft vroeg aan verschillende artiesten om een uniek design te ontwerpen, dat als bedrukking van de muis gebruikt kon worden. Het leverde verschillende mooie designs op uit alle hoeken van de wereld.

Imago in kleur

Je kan jezelf als computer fanaat een imago creëren door een design muis te kiezen die het best bij je persoonlijkheid past. Weg van het algemene zwart. Welkom aan de wereld in kleur! En je kan nog een stap verder gaan. Microsoft heeft in haar webstek een hoekje voorbehouden aan al deze artiesten. Je kunt er hun verhaal lezen en doorklikken naar hun eigen website. Maar je kan er ook een bureaublad achtergrond downloaden met het patroon van de artiest. Zo passen muis en scherm netjes bij elkaar.

Performant

Schoonheid betekent niet dat er ingeboet werd aan performantie. Deze muis, die je overigens ook op een Mac kunt aansluiten, is uitgerust met ‘BlueTrack Technology’. De combinatie van een optische detector en een laserstraal zorgt voor een feilloze registratie van de beweging. Je cursor zal precies over het scherm schuiven, zelfs als je muis op een oppervlak ligt dat eigenlijk niet zo geschikt is voor een standaardmuis.

Links en rechts

De Wireless Mobile Mouse 3500 ligt overigens goed in elke hand. Het ontwerp is ‘ambidexter’ uitgevoerd. Dat betekent dat zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers er zo mee aan de slag kunnen. Verder is ook gekeken naar het energiegebruik. Een aan- en uitknop – niet evident meer – zorgt er voor dat je bij langdurige afwezigheid de muis op non-actief kan zetten. Maar op één batterij kan je acht maanden verder. Een batterij indicator vertelt je tijdig wanneer je de volgende kan aanschaffen.

Lees hier het verhaal van de kunstenaars:

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/mice/limited-edition-artist-series

Reacties