ASPIRE V5 : EEN TOPLAPTOP VOOR SCHOOL EN WERK!

ASPIRE V5 : EEN TOPLAPTOP VOOR SCHOOL EN WERK!

Een nieuw schooljaar staat vaak ook voor een nieuwe computer. En dat niet alleen voor school, ook terug naar het werk is met een nieuwe laptop een stuk aangenamer. Voor een excellent gevoel raden wij vandaag de ASPIRE V5-573G-54208G50 aan.

Draagbaar

Voor de V5 reeks van Aspire kunnen we kort zijn. Deze laptop combineert puike prestaties met een dun, licht en trendy ontwerp. Draagbaarheid is altijd een belangrijk aspect als je een laptop aanschaft. De laptop is dunner dan ooit en weegt slechts 2 kilogram. Maar dat betekent niet dat er op het vlak van design bespaard werd. De computer is afwerkt met een Cool Steel case. Draagbaar en toonbaar in één klap!

Kijken

Kijkgenot op een computerscherm is ook een belangrijk aspect. Een goed scherm betekent rust voor de ogen, maar tegelijkertijd is het belangrijk bij het bekijken van bewegende beelden. Vandaag nemen we geen genoegen meer met flauwe kleuren en een gebrek aan detail. In de ASPIRE V5-573G-54208G50 werd hieraan gedacht. Het 15.6 inch LED scherm komt in High Definition kwaliteit. Voor de kenners vermelden we graag dat dit scherm wordt aangestuurd door een GeForce GT720M 2GB beeldkaart.

Luisteren

Na draagbaarheid en kijkgenot, moeten ook de oren verwend worden. De laptops uit de Acer V5 reeks bevatten vier ingebouwde luidsprekers met Dolby® Home Theater® v4. Film kijken, gaming en videochats worden vergezeld door het allerbeste geluid. En voor het afspelen van je mp3 collectie kan je de oortjes gerust achterwege laten.

Verbinden

De ASPIRE V5-573G-54208G50 is ook optimaal voor het verbinden met de buitenwereld. De laptop is uitgerust met Bluetooth 4.0, een aansluiting voor Gigabit LAN en presteert ook draadloos met Wifi. Het model wordt geleverd met 8GB geheugen, heeft een harde schijf van 500GB en komt samen met Windows 8.

Reacties