Asus ROG GX700 Gaming notebook

's Werelds eerste vloeistofgekoelde gaming laptop!

Ongeëvenaarde koeling. Extreem overklokpotentieel. Dé gaming notebook bij uitstek, regelrecht uit de ASUS ROG (Republic of Gamers)!

En toen was er... de Asus ROG GX700 gaming laptop

The best of both worlds

De Asus ROG RX700 past perfect in jouw rugzak en biedt toch alle comfort van een 17.3" laptop. Geniet van de supersnelle Intel® Core™ i7 - 6820HK processor met NVIDIA® GeForce® GTX™ 980 graphics, DDR4 RAM & van Windows 10 Home.

Met de (afneembare) vloeistofkoeling-dock, kan je de Asus ROG GX700 tot in het extreme overklokken, net als een extreme gaming desktop!

Of je nu onderweg bent of thuis, in working of in gaming mood, de Asus ROG GX700 laat je toe de doen waar jij zin in hebt, hoe jij er zin in hebt en wanneer je er zin in hebt!

De Asus ROG GX700 is ook voorzien van een speciaal ontworpen en robuuste ROG Command Case, om er de gaming laptop en koeling dock gemakkelijk en veilig in op te bergen. De schuimvoering aan de binnenkant beschermt jouw gaming toestellen tegen schokken en stoten tijdens het vervoer.

ROG-exclusief Hydro Overclocking System

De exclusieve watergekoelde dock, die je gemakkelijk vastmaakt of loskoppelt van jouw gaming laptop, zorgt ervoor dat jij superieure overklokmogelijkheden hebt. Ontgrendel zo volledig het monsterlijke potentieel van de ROG GX700, voor 20% meer prestaties en versla jouw sterkste tegenstanders!

De koelmodule pompt vloeistof in de laptop, waar het de warmte van de componenten afkoelt. De koelvloeistof keert daarna terug naar de koelmodule, waar twee radiatoren de warmte helpen afvoeren. Een ROG-gepatenteerde verbinding tussen de koelmodule en de laptop zorgt ervoor dat de vloeistof soepel van het ene naar het ander loopt, zonder te lekken.

De speciale formule van de koelvloeistof beschermt ook alle interne componenten van de GX700 tegen corrosie. Het helpt de CPU- en GPU-temperaturen met respectievelijk 31% en 33% te verlagen.

Jouw gaming universe in 4K UHD

De Asus ROG GX700 is ook de eerste gaming notebook die je als gamer volledig onderdompelt in een echte 4K UHD spelwereld. Geniet van jouw favoriete games zoals nooit tevoren, in de beste weergave.

De GX700 gaming laptop met NVIDIA® G-SYNC™ technologie en G-SYNC™, zorgt voor een vloeiende weergave in 4K zonder lag, tearing of haperingen en zonder jouw systeemprestaties te beïnvloeden!

De unieke anti-ghosting gaming toetsenbord met 30-toetsen rollover-technologie laat je toe tot max. 30 toetsaanslagen direct en correct te registreren, zelfs als je verschillende toetsen tegelijk indrukt. De ergonomische toetsen zijn robuust en snel, zodat je altijd meteen het resultaat hebt dat je wil. Dankzij de nieuwe Opnametoets en de vele macrotoetsen, heb je altijd alles binnen handbereik!

Nog meer Asus ROG GX700 features?

  • Gebruik de ROG Gaming Center & de Turbo Gear om gemakkelijk te overklokken. Kies tussen de 4 verschillende overklokmodi (waaronder Handmatig) en bepaal zelf jouw grenzen!
  • 4 DDR4-slots voor ondersteuning van max. 64GB DDR4 RAM
  • Samen met het Hydro Overclocking System en de overclocking mogelijkheden, krijgt de GX700 een boost tot maximaal 2800MHz!
  • 30% actieve stroombesparing
  • De RAID en de nieuwste NVM Express™ (NVMe) en PCI Express® technologieën, zorgen voor supersnelle gegevenstoegangssnelheden voor een razendsnelle rendering
  • De Asus ROG GX700 beschikt over een ESS Sabre hoofdtelefoon DAC en ESS versterker, voor 8x een zo hoge sample rate als een cd-kwaliteit audio. De hoofdtelefoon verbetert de geluidskwaliteit, zorgt voor een hoog dynamisch bereik en minder ruis voor een rijk en helder geluid. De ESS versterker creeërt betere basgeluiden om de geluidskwaliteit nog duidelijker en gedetailleerder te maken.
  • De Asus Sonic Studio en Sonic Radar, zorgen voor een meeslepende gaming audio, met perfecte spraakdetectie en ruisonderdrukking en helpen jou bij het detecteren van geweerschoten, voetstappen en andere belangrijke in-game geluidseffecten.
  • Met de Asus ROG GX700, heb je levenslang toegang tot de XSplit Gamecaster. Stream jouw gameplay, neem die op, maak er aantekeningen bij en communiceer gemakkelijk met jouw vrienden en fans door te broadcasten op Twitch.
  • De On-board Intel® Thunderbolt™ technologie biedt data- en signaaltransmissiesnelheden tot 20Gbits/s via een enkele kabel, 2x zo snel als de bandbreedte van een USB 3.1!

ASUS NOTEBOOK GX700VO-GC009T (ITASGX700GC009T)
ASUS

ASUS NOTEBOOK GX700VO-GC009T (ITASGX700GC009T)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties