Bekijk je leven op een nieuwe manier met Project 365

Bekijk je leven op een nieuwe manier met Project 365

Vaak weet je niet meer wat je gisteravond hebt gegeten of wat je vorige week hebt gedaan, laat staan dat je nog weet wat je exact een jaar geleden aan het doen was. Met de iPhone app ‘Project 365' wordt je herinnerd aan elk mooi moment van de afgelopen 365 dagen en kijk je op een totaal andere manier naar je leven!

project 365Neem eens elke dag een foto van jezelf, een heel jaar lang. Wat bleef je die dag bij? Welk moment gaf je inspiratie dat je liefst nooit meer zou vergeten? Gebruik je iPhone om je daar bij te helpen en hou een digitaal fotografisch dagboek bij! De ‘Project 365’ applicatie houdt je foto’s nauwkeurig bij en ordent ze op een betekenisvolle manier.

Anders kijken

Er zijn misschien wel eens van die dagen dat je niks speciaals meemaakt of dat je geen inspiratie hebt. Ga voor een wandelingetje of bezoek wat vrienden, er is altijd wel wat leuks om te fotograferen! Project 365 doet dus alleen dan zomaar wat foto’s rangschikken, je ontdekt er dingen mee die je anders misschien niet zou zien!

De kat?

En misschien zijn het voor jou de simpele dingen die je leven net boeiend en speciaal maken. Je kat die weer eens achter haar eigen staart aan loopt, het eerste tandje van je kind, of misschien toch de zonsondergang. Bovendien is het na een heel jaar absoluut de moeite waard om terug te blikken op hoe jij jouw leven hebt ervaren.

Oefenen

Je leert de wereld op een andere manier bekijken, maar bovendien scherp je ook je fotografische talenten aan. Hoe meer je bezig bent met fotograferen, hoe beter je je camera leert kennen en welke aspecten belangrijk zijn voor een goede foto. Maar het belangrijkste: je doet het op een plezante manier! Vertel jouw verhaal met Project 365…

http://www.iphoneproject365.com

Reacties