De fun factor van de Samsung Series 5 ULTRA Touch 540U3C-A01

De fun factor van de Samsung Series 5 ULTRA Touch 540U3C-A01

De combinatie van een geweldig aanraakscherm die alle bewegingen met de vingertoppen herkent en een licht gewicht, daar staat de Samsung Series 5 ULTRA Touch voor. Boordevol functies en extraatjes die het computeren nog meer plezier geven.

Samsung Series 5Het start met een 13.3 inch SuperBright touch screen waar de raak mij aan interface van Windows 8 compleet tot haar recht komt. Het scherm is supergevoelig en kan overweg met alle tien vingertoppen van je twee handen. Aanraken, slepen en neerzetten, het kan niet speelser. Niet alleen gamen, ook werken in een office toepassing wordt zo weer meer fun!

Overal, maar dan ook overal

De Samsung Series 5 ULTRA Touch 540U3C-A01 is ook voorzien van de AllShare Play functionaliteit. Je kan fotos, muziek, video en bestanden zien en delen, wanneer en waar je het ook maar wilt. Zolang je maar met een wifi antenne verbonden blijft. De functionaliteit van AllShare geeft je de mogelijkheid om draadloos elk bestand op te pikken op eender welk aangesloten toestel. Net alsof het op je eigen harde schijf staat. En natuurlijk kan je ook de weg omkeren. Foto’s en muziek delen op andere apparaten was nog nooit zo eenvoudig!

Veel, maar dan ook veel ruimte op de schijf

Meestal heeft een compacte notebook één groot nadeel. Je moet inleveren op de harde schijf en meestal is na de installatie van Windows de overige ruimte beperkt. Niet bij de Samsung Series 5 ULTRA Touch 540U3C-A01. Deze wordt standaard geleverd met een HDD die 500 GB aan data kan opslaan. Zo kan je toch een behoorlijke foto- en muziekcollectie kwijt op je notebook. Toch blijft de notebook zeer dun in opbouw. Combineer dit met snel starten – op minder dan twee seconden is dit wonder uit haar slaap gehaald – en een verbeterde levensduur van de batterij, dan ben je met deze notebook voor jaren up to date!

Reacties