De nieuwe generatie Google Maps is er!

Google is met de grove borstel door zijn Maps gegaan en stelt deze week de nieuwste generatie voor. Het is een stuk moderner geworden en draait nu echt waar het om moet draaien: de kaart.

Google nieuw

Google heeft een paar veranderingen doorgevoerd. De kaart neemt nu het volledige scherm in om het gebruikersgemak te verhogen. De nieuwe generatie past zich ook helemaal aan jou aan, want hoe meer je hem gebruikt, hoe beter hij wordt! Heb je veel vrienden die graag op restaurant gaan, dan zal Google Maps waarschijnlijk veel restaurants aanduiden op jouw kaart.

Bus, of toch maar te voet?

Maps wordt een stuk handiger in gebruik, want het geeft nu ook zijn reistijden aan. Nu denk je waarschijnlijk: "Dat deed het toch al?" Inderdaad, maar je krijgt nu een volledig schematisch overzicht om reistijden met het openbaar vervoer te vergelijken. Zo ontdek je meteen welke weg het snelste is! Waar je ook naartoe wil, er geraken is gemakkelijk.

Streetview

Klik eens zomaar ergens op de kaart, Maps geeft je meteen informatie en de route om er naartoe te gaan. Of duik in Streetview, om de omgeving te verkennen zonder je huis uit te komen! Je krijgt zelfs nog een beter zicht door de 'carroussel' te gebruiken: Google toont alle foto's die het maar te bieden heeft.

Nieuw is dat Google 3D invoert, dat we al kennen van Google Earth. Steden kan je nu in vogelvlucht bekijken, vanuit welke hoek je ook maar wil...

De nieuwe generatie is nog niet voor iedereen beschikbaar. Wanneer de oudere versie definitief wordt vervangen, is nog niet duidelijk. Google heeft wel al gezegd dat er ook een iPad-versie komt van Maps.

Vrouwen...

Dankzij de technologie van tegenwoordig hoef je nooit meer boos te zijn op je vrouw als ze de kaart niet kan lezen. Met Google Maps geraak je echt overal. De nieuwe Google is nog niet dadelijk beschikbaar. Maar klik hier om een uitnodiging aan te vragen. Zo kan je voorkruipen in de rij!

Reacties