De nieuwe Ultrabook: ultradun, ultrasnel

De nieuwe Ultrabook: ultradun, ultrasnel

De nieuwe Ultraboek van Samsung is geïnspireerd door Intel en is een volwaardige mobiele pc en biedt de perfecte oplossing voor werk, thuis en onderweg.

asus
Deze laptop biedt de beste eigenschappen van een notebook in een ultradun design. Meestal betekent een notebook minder opslagruimte, maar Samsung maakt daar korte metten mee. In tegenstelling tot heel wat andere ultradunne notebooks, beschikt de Samsung Series 5 ULTRA over een enorme hoeveelheid ruimte voor al je bestanden. Het heeft een geheugen van 4 GB, waardoor je dus al je muziek, foto’s, films en documenten altijd bij de hand hebt.

Zaken
Vooral voor zakenmannen of drukke studenten is deze notebook erg handig. Moet je elke dag je zware laptop mee sleuren en voel je dat in je rug? Dit model is zo licht, dat het zo perfect is voor onderweg. Hij is 14,9 tot 17,6 millimeter dun en weegt maar 1,5 kilogram.

Snelheid
De snelle prestatiekracht van deze Samsung is ronduit verbluffend. Met de Fast Start-knop wordt hij in twee seconden wakker uit zijn slaapstand. De Fast Browsing-knop zorgt er voor dat vaak bezochte pagina’s twee keer zo snel laden. Je krijgt dus alle benodigde informatie in een oogwenk. Nooit meer blindstaren of lange toiletpauzes door blanco pagina’s dus!

Batterij
Een batterij die lang mee gaat, een droom van veel laptop/notebookgebruikers. Deze Samsung zorgt daarvoor, want hij gaat tot zeven uur door op één laadbeurt. Veel laptops verliezen ook aan kracht na enkele jaren, maar met de BatteryLifePLus-technologie wordt ook de levensduur van de accu verlengd tot drie jaar.

Reacties