De Samsung Gear S2 smartwatch

De nieuwste Samsung smartwatch die alles onder controle heeft!

De nieuwste smartwatch van Samsung, de Samsung Gear S2, is een écht technologisch pareltje. Als je twijfelt hoe slim deze Samsung smartwatch is, nodigen we jou zeker uit dit artikel even verder te lezen. Je komt hier alles te weten over het design, de werking, de apps en nog zoveel meer over de Samsung Gear S2!

Prachtig design: volledig naar jouw smaak!

Een mooi, slank, rond scherm met een body vervaardigd uit stevig en duurzaam roestvrij staal... Het bandje kies je en vervang je zelf gemakkelijk naargelang jouw humeur of gelegenheid. Ook de looks van jouw smartwatch scherm kies je zelf, zodat jouw Samsung Gear S2 dé smartwatch wordt die à 100% bij jou past!

Voor de Gear S2 werkte Samsung samen met de trendy Atelier Mendini, met toffe, kleurrijke bandjes en schermachtergronden tot resultaat. Je vindt zonder twijfel één of meerdere coole bandjes die bij jouw outfits passen!

Heb je liever het schermpje met jouw hartslag, met jouw mails of met de tijd te zien? Alles kan! Met een gemakkelijke swipe beweging op het touch screen, verander je van schermpje om alles wat je wil weten te weten te komen. Lange tekst of geografische kaarten lezen gemakkelijk met de draairing rond jouw scherm. Scrollen & zoomen maar!

De kleine, subtiele home & back knoppen opzij maken dan het navigeren nog gemakkelijker.

Samsung Gear S2 Apps: jouw leven onder controle!

Laat je alvast verrassen door de veelzijdige en superhandige apps van de Samsung Gear S2! Enkel de tijd, de mails en het weer? Neen hoor, met de Samsung Gear S2 kan je zelfs jouw auto ontgrendelen of vergrendelen, jouw deur thuis openen, jouw lichten aan of uit zetten of jouw gezondheid in de gaten houden...

De S Health app houdt jouw gezondheid in de gaten. Jouw hartslag, jouw aantal stappen, jouw bewegingen, allemaal in 1 app! Hou zelfs bij hoeveel glazen water en tassen koffie je drinkt, om bewust gezonder te leven. De Samsung Gear S2 kan zelfs jouw lievelings sportactiviteiten bijhouden!

Gebruik je al de Nike+ Running app op jouw smartphone? Stel die dan ook gemakkelijk in in jouw Samsung Gear S! Zo hoef je jouw smartphone zelfs niet meer mee te doen. Geef toe, een lichte smartwatch aan je pols is veel toffer tijdens het sporten dan die smartphone aan jouw arm!

Hou de laatste tweets van de populairste accounts in de gaten met de Twitter Trends app, of zoek gemakkelijk naar een restaurant of bank ik de buurt met de Yelp for gear app.

De Samsung Gear S2 smartwatch is pas écht smart: is jouw thuis een smart/connected home? Dan kan je ook met jouw Samsung Gear S2 smartwatch jouw lichten en deuren aan/uit of open/dicht maken! Ook de Volkswagen e-Remote app is aanwezig op jouw Gear S2, zodat de deuren of de koffer van jouw compatible Volkswagen altijd vergrendeld of ontgrendeld worden, wanneer jij dit wil. Kan jij jouw voordeur met jouw tablet en smartphone op slot doen met Kevo van Unikey? Dan kan je dat ook met de Samsung Gear S2!

Zelfs het nieuwe Samsung Pay systeem is voorzien op de Gear S2, zodat je binnenkort zelfs in België met jouw smartwatch kan betalen in de winkel.

Connectivity & batterij

Een smartwatch met dergelijke functionaliteiten kan niet anders dan een stevige connectivity te bieden. De Samsung Gear S2 smartwatches beschikken allemaal over Bluetooth. Enkele modellen zijn daarenboven uitgerust met 3G.

De connectivity heeft ook extra voordelen! Sync tot 300 liedjes tussen jouw smartphone en jouw Gear S2 smartwatch, zo hoef je zelfs jouw smartphone niet meer mee te doen om muziek te kunnen afspelen.

De batterij van de Samsung Gear S2 is zeer gemakkelijk op te laden, zonder kabel! Met het toffe en design laadstation, laad je jouw Gear S2 eenvoudig en draadloos op.

De Samsung Gear S2 kopen? Dat kan!

Koop in november of december de Samsung Gear S2 smartwatch + de Samsung Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+ en ontvang tot € 150 cashback!

SAMSUNG R7320 GEAR S2 CLASSIC BLACK (GCSAMR7320B)
SAMSUNG

SAMSUNG R7320 GEAR S2 CLASSIC BLACK (GCSAMR7320B)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.
SAMSUNG R7200 GEAR S2 SPORTABLE BLACK (GCSAMR7200B)
SAMSUNG

SAMSUNG R7200 GEAR S2 SPORTABLE BLACK (GCSAMR7200B)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.
SAMSUNG R7200 GEAR S2 SPORTABLE WHITE (GCSAMR7200WH)
SAMSUNG

SAMSUNG R7200 GEAR S2 SPORTABLE WHITE (GCSAMR7200WH)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties