Drie uur kijkplezier met de draagbare dvd-speler PD7030 van Philips!

Drie uur kijkplezier met de draagbare dvd-speler PD7030 van Philips!

Met de draagbare dvd-speler PD7030 kan je drie uur lang ongestoord kijken naar je favoriete film. Voor de prijs haal je meer dan voldoende meerwaarde om te kijken naar je serie of film waar en wanneer je maar wil.

PD7030Lange busrit of vlucht voor de boeg? Of gewoon lekker in bed luieren met een fijne dvd? Neem je Philips PD7030 erbij en geniet even van je vrije tijd. Met een LCD-kleurenscherm van achttien centimeter in breedbeeldformaat (16:9) bekijk je je films in een goede en aangename kwaliteit. De beelden komen tot leven, dankzij de hoogwaardige weergave van beelden zonder balken boven- en onderaan.

Geluid
De ingebouwde stereoluidsprekers zorgen voor perfect geluid. De dvd-speler kan ook MP3- of CD-muziek afspelen. Wie dus old school wil gaan, kan genieten van een CD onderweg. Er is uiteraard een aansluiting voor een hoofdtelefoon of oortjes voorzien.

Foto's
Je kan ook je foto’s weergeven om je mooiste momenten altijd en overal te herbeleven. Zet ze op een disc of usb en laat aan al je vrienden en familie zien wat jij allemaal meemaakt. Dat klopt, de dvd-speler heeft ook een gemakkelijke usb-aansluiting!

Autoadapter
Bij deze speler wordt een handig accessoire meegeleverd: een oplader die je in je auto kan gebruiken. Je steekt de adapter gewoon in de sigarettenaansteker, eenvoudiger kan het dus niet.

Wanneer het apparaat uitgeschakeld wordt, of zichzelf uitschakelt door een lege batterij, dan houdt de dvd-speler op welk punt het afspelen gestopt is. Niet meer zoeken dus waar je was gebleven, maar automatisch verder gaan waar het net zo spannend was.

Een mooi apparaat dus, met drie uur lang dvd- of muziekplezier

Reacties