EEN ACER ASPIRE V3 VOOR HET BETERE WERK

EEN ACER ASPIRE V3 VOOR HET BETERE WERK

De wereld hoort vandaag toe aan de tablets. Hoe krachtig ze ook zijn, voor bepaalde jobs heb je toch nog nood aan een volwaardige computer. Draagbaar weliswaar, de tijden van een zware kast onder je bureau behoren definitief tot het verleden.

Sterk in rekenen

Met de Acer Aspire V3-772G-747A8G50Mamm haal je een behoorlijk werkpaard in huis. Centraal staat de Intel® Core™ i7-4702HQ processor, eentje van de vierde generatie. Dat levert een enorme rekenkracht op. Bij tekstverwerking zal je daar niet dadelijk van profiteren, maar een werkblad met een spaghetti aan berekingen zal merkelijk sneller reageren. En als je in de buurt komt van grafische toepasingen waarbij je bijvoorbeeld het onderste uit de kan wil halen met photoshop, dan is dit rekenwonder zalig om in huis te hebben.

Grafisch sterk

Als je het woord grafisch hoort vallen, dan komt ook het beeldscherm met bijhorende grafische kaart om de hoek kijken. Wees gerust, ook hier word je verwend! Met een NVIDIA® GeForce® GT750M grafische kaart die zelf 4GB geheugen aan boord heeft, in combinatie met een 17.3” Full HD scherm ontspiegeld scherm is beeld nooit een probleem. Wil je liever een nog groter scherm? Dan de HDMI-aansluiting om verbinding te maken met je televisie.

Geheugen van een olifant

De Acer Aspire V3-772G-747A8G50Mamm komt met 8GB werkgeheugen, wat je met Windows 8 echt wel nodig hebt. Verder is er een harde schijf van 500 GB ingebouwd. Combineer daarbij een vrij slot voor een extra harde schijf - kies voor SSD voor de snelheid - en je archief is zo goed als onbegrensd. Natuurlijk zijn randapparatuur aan te sluiten via de USB poorten en Bluetooth. En een laptop zonder een Gigabit draadloos netwerk, die bestaat niet meer.

Reacties