Een computer in een venster

Een computer in een venster

Met de Aspire 5600U AIOT Slimline heeft Acer een knap staaltje neergezet. Een computer gecombineerd met een design object zonder aan functionaliteit in te boeten, daar staat de Slimline voor.

De Aspire U-serie is vorig jaar nog op de CES bekroond met de Design & Engineering Award. En dat is niet zonder reden. De computer is van rand tot rand gemaakt van glas, dat doorloopt tot aan de voet. Hierdoor ontstaat de indruk alsof het scherm zweeft. De Aspire 5600U AIOT Slimline is ontworpen voor Windows 8. Een snelle processor, een harde schijf die een Terrabyte kan herbergen en een 23inch multitouch scherm en je bent in één klap uitgerust voor een beeldrijke ervaring.

Touch ervaring en meer…

Deze all-in-one computer kan je kantelen onder een hoek van 30 tot 80 graden. Zo kan je optimaal gebruik maken van de eenvoudige 10-punts ‘touch control’. Maar als je gewoon naar een video wil kijken, kan je zo gemakkelijk zoeken naar het beste kijkcomfort. Er is nog een extra leuke mogelijkheid om je Windows 8 aan te sturen. Je kunt deze computer ook bedienen via de HD-webcam met handgebaren. Een aparte ervaring, zeker als je de eerste keer zo één van je apps opstart.

Altijd verbonden

De Aspire 5600U AIOT Slimline sluit ook aan bij de trend van ‘the cloud’. Alle data op alle apparaten zijn beschikbaar op eender welk apparaat. Via Bluetooth® 4.0 en AcerCloud is het perfect mogelijk om al je documenten en media eenvoudig delen met mobiele apparaten. Dat is een voordeel als je ergens nog foto’s of videofragmenten bewaard hebt voor later. De Aspire U-serie biedt dankzij de Full HD resolutie prachtig beeld voor geweldig entertainment.

Kijkgenot

Acer zet de CineBoost-kleurenengine en de brede kijkhoek in om zelfs subtiele details erg helder weer te geven. De audio is eveneens een genot om te beluisteren dankzij perfecte ‘virtual surround sound’ luidsprekers. De afstand tussen televisie en computer is zo weer een stukje kleiner geworden. Combineer dit met een Blu-ray-speler en je geniet optimaal van de nieuwste films. Met de geïntegreerde VESA-bevestiging kan je het scherm aan de muur hangen zodat je eigen thuiscinema geen onbereikbare droom meer is.

Reacties