EEN MULTIFUNCTIONELE PRINTER ALS KRUISPUNT

EEN MULTIFUNCTIONELE PRINTER ALS KRUISPUNT

Met de nieuwe Brother MFC-J6520DW haal je een opmerkelijk apparaat in huis. Een inkjet printer, die je ook als fax, kopieerder en -scanner kan inzetten. Dubbelzijdig printen kan zelfs tot A3. Indien je dit groot formaat wil printen, dan moet je er wel even blijven bij staan, want de printer rekent dan op een hand gebonden invoer. Weinig printers in deze prijsklasse kunnen dit formaat aan. Maar het is een leuk gegeven voor de zoon die zelf een affiche wil maken voor een feestje met vrienden. Of voor de dochter die bij de opdracht voor een spreekbeurt door de leraar op het hart gedrukt werd, niet met postzegels van afbeeldingen af te komen.

Klassieker als basis

De printer kun je bekabeld aansturen, maar eigenlijk is de Brother MFC-J6520DW eerder uitgebouwd om in een draadloos netwerk een belangrijke rol te gaan spelen. De klassieke functies die we van zo een multifunctioneel verwachten, kun je ook bij deze Brother verwachten. Dat is nauwelijks nog spannend te noemen. Maar eens de connectie met het wereldwijde web is gemaakt, wordt het pas leuk.


Datakruispunt

Dan maak je eenvoudig via de MFC-J6520DW rechtstreeks een verbinding met je online leven. Je kunt printen vanaf je Dropbox of Google Drive, je ideeënboek Evernote, je Facebook, je fotoaccount op Flickr of Googles tegenhanger Picasa, zonder dat je een computer nodig hebt. Maar ook tweerichtingsverkeer is mogelijk. Een scan via de MFC-J6520DW kun je rechtstreeks als document naar al deze accounts doorsturen.


Zonder handen

Hiervoor ontwikkelde Brother de gratis applicatie iPrint&Scan. Deze is beschikbaar voor de drie platformen iOs, Android en Windows Mobile. Je pas gemaakte foto's stuur je vanaf je Apple iPhone, iPad, iPod Touch of Android Smartphone via je draadloos netwerk naar het papier. De app gaat automatisch op zoek naar de op je lokaal draadloos netwerk ondersteunde printers. De Brother MFC-J6520DW komt met een tweejarige On-site garantie.

Reacties