Een stevige hoes voor smartphone

Een stevige hoes voor smartphone

Een beetje bescherming voor je smartphone is zeker niet verkeerd. Bij het bekende merk van reiskoffers Samsonite vindt men dit ook.

airglowJe zou het natuurlijk niet verwachten dat Samsonite aandacht heeft voor je smartphone. Maar alles wat op reis moet, wordt door hen met een passende ‘verpakking’ gefaciliteerd. De Airglow Mobile is een nieuwe collectie gsm-hoesjes, geïnspireerd op hun succesvolle assortiment Airglow Sleeve.

Bescherming
De softtouch-hoesjes van dun neopreen zijn ideaal om je gsm of je smartphone tegen krassen en stof te beschermen. Maar tegelijkertijd werd er op gelet dat de gsm gemakkelijk toegankelijk blijft. Want de laatste sms wil je zeker niet missen. En het staat zo stom om iedere keer net op te nemen als de telefoon stopt met rinkelen. ‘Ik was net te laat’, is in smartphoneland een al te vaak gehoorde uitleg.

Compleet
Aan de buitenkant zijn de softtouch-hoesjes vervaardigd uit dun neopreen. Zo is je gsm niet alleen beschermd tegen krassen, maar ook lichte schokken kunnen opgevangen worden. Vooraan is er een klein vak voor toebehoren voorzien. Daar passen natuurlijk perfect je oortjes in. Binnenin zijn er antislipvoorzieningen. Die zorgen ervoor dat je gsm of smartphone niet ongecontroleerd uit het hoesje kan schuiven. Een euvel dat bij meerdere goedkopere merken wel eens pijnlijke resultaten kan opleveren. Maar niet bij het concept van Samsonite.

De Airglow Mobile meet 7.2 bij 1.3 bij 12.4 cm. De basistoon is zwart. Het biesje en de accenten zijn in diverse kleuren te verkrijgen. De Airglow reeks bevat ook gelijkaardige hoezen voor laptops en tablets.

Reacties