EEN TYPE COVER MAAKT JE SURFACE COMPLEET

EEN TYPE COVER MAAKT JE SURFACE COMPLEET

Met de Microsoft Surface 2 heb je een krachtig instrument in de hand. Maar met een extra Microsoft Type Cover 2 erbij, maak je de Surface nog een stuk handiger. De Type Cover is traditioneel toetsenbord met bewegende toetsen, maar dan in een slanke en ultradunne vorm. Met de Type Cover krijg je de snelheid en het uiterlijk van een traditioneel toetsenbord, zodat het net lijkt of je tablet in één klap in een laptop is veranderd.

Eenvoudig

Je klikt de Type Cover met magneten op zijn plaats. Het beschermt meteen het aanraakscherm van je Surface. En je kan werken zoals je dat altijd al gewend bent, overdag of ‘s nachts, op de grond of in de lucht. Door zijn slanke vormen is er geen enkele beperking. De Type Cover 2 heeft achtergrondverlichting, zodat je bovendien in alle verlichtingscondities kunt werken. Je kunt met een eenvoudige aanraking de helderheid van de achtergrondverlichting van de toetsen aanpassen. Mocht je de Type Cover toch een keer thuis laten, dan is het al even eenvoudig terug los te klikken.

Comfort

In plaats van met de vinger over een virtueel toetsenbord op het aanraak scherm te bewegen, krijg je nu het echte klikgevoel van een klassiek toetsenbord. Daarnaast kan je ook een uitgebreide reeks bewegingen op het touchpad inzetten. Zoals bij een toetsenbord op je werkplek, krijg je bij de Type Cover ook de beschikking over Windows-sneltoetsen, functietoetsen en mediaknoppen. Je kan gemakkelijk werken met de volledige functionaliteit van de Surface zonder je handen van het toetsenbord te halen.

Schermhoes

De Type Cover heeft een dubbele functie. Het kan tegelijkertijd ook ingezet worden als een beschermhoes. Als je het aanraakscherm nodig hebt, vouw je de Type Cover 2 terug als een boekomslag. De toetsen zijn uitgeschakeld wanneer de cover is teruggeslagen. Via een instelling in het energiebeheer kan je het zo regelen dat als je de cover sluit, ook je scherm wordt uitgezet.

Reacties