Eenvoudig werken met de nieuwe touchpad T650 van Logitech

Eenvoudig werken met de nieuwe touchpad T650 van Logitech

Draadloos, snel, soepel en gemakkelijk. Dat is de nieuwe touchpad T650 van Logitech. Heb je Windows 7 of 8, dan surf je gemakkelijker dan ooit op het internet op hoogstaand niveau.

T650De touchpad van Logitech laat je ongehinderd werken met zijn gladde, grote aanraakoppervlak. Met het multitouch-navigatiesysteem kan je gemakkelijk al wijzend, scrollend, en slepend op het internet surfen. Logitech bewijst dat draadloos niet altijd rommel is, want nu heb je de vrijheid om comfortabel te werken.

Met één aanraking voel je dat deze touchpad gemaakt is voor het gebruikersgemak. In tegenstelling tot vele andere toestellen, is deze trackpad bestand tegen vingerafdrukken en krassen dankzij de ingesloten precisiesensors.


Bewegingen

Het ondersteunt alle standaard Windows 8 programma’s. De oppervlakte is groot genoeg om je de vrijheid te geven voor de dertien speciale Windows 8-bewegingen. Ze brengen je in een oogwenk naar je favoriete apps, pagina’s, startscherm of foto’s.

Inzoomen kan door bijvoorbeeld gewoon met je vingers te knijpen. Sleep je met drie vingers naar boven, dan wordt je naar het nieuwe Windows startscherm gebracht. Sleep je naar onder, dan kom je op de traditionele desktop terecht. Alle bewegingen kan je hier bekijken.

Batterij

De T650 werkt met een oplaadbare batterij die na één keer opladen tot een hele maand mee kan gaan. Het werkt met een gemakkelijke USB-aansluiting, zelfs als je met de touchpad werkt. Het beschikt ook over een aan- en uitschakelaar en een statusindicator. Je hoeft dus nooit meer schrik te hebben dat je zonder batterij komt te zitten!

Muis

De touchpad lijkt een logische vervanger voor de muis. De T650 biedt alle mogelijkheden in één simpel toestelletje. Meer oppervlakte, meer opties. Logitech’s antwoord op veel vragen: de touchpadT650.

Reacties