GALAXY TAB3 KIDS, OOK VOOR DE KLEINSTE KINDEREN

GALAXY TAB3 KIDS, OOK VOOR DE KLEINSTE KINDEREN

Het is zonder meer verwonderlijk hoe de jeugd van vandaag intuïtief kan omgaan met ICT. Nog nooit een tablet in de handen gehad en tien minuten later laten lijken ze er mee geboren te zijn. Met de Tab3 Kids heeft Galaxy nu ook een exemplaar voor de allerkleinsten.

Kindvriendelijk

Met de Tab 3 wilde Samsung een kindvriendelijke omgeving creëren om in te spelen. Hoewel deze tablet in de markt gezet wordt voor kinderen van 3 tot 8 jaar, doen wij er enkele jaartjes vanaf. We houden het eerder op peuters. Alleen al de kaarten die de verschillende apps voorstellen, suggereren dit door hun grootte en kleurrijkheid. Ze zijn niet alleen bedoeld om de aandacht van het kind te grijpen, maar ideaal voor de kleine vingertjes die nog moeten groeien in fijne motoriek.

Vingervriendelijk

Hoewel je op een doorsnee tablet tegenwoordig een spelletje met alle tien je vingers kan dirigeren, werd op deze tablet net voor de kleine kinderen één en ander beperkt. Alleen de simpele Swipe en Touch functies zijn geactiveerd. De Galaxy Tab3 Kids wordt geleverd met een beschermende cover in de speelse kleur oranje. Zo kan de tablet niet alleen tegen een stootje, door de textuur van de cover hebben kinderen meer grip en kunnen zij de tablet beter vasthouden.

Oudervriendelijk

De Galaxy Tab3 Kids heeft speciale functies om het gebruik van uw kinderen te kunnen controleren. Je kunt als ouder, via de Parental Control functie perfect instellen welke apps je kind mag openen en welke niet. De Time Manager laat je toe vooraf te bepalen hoe lang of op welke momenten je kind ermee mag spelen. En als de kleine zijn beurt voorbij is, dan is de Kids instelling gemakkelijk om te zetten naar de standaard instelling. Als ouder kun je deze tablet dus ook gebruiken!

Reacties