Ontdek alle Garmin wearables!

Het nieuwe jaar is in aantocht, net als de nieuwe goede voornemens... Is sporten één van jouw goede voornemens voor 2017? Misschien is een sporthorloge of een fitnesstracker dan iets voor jou! Die helpt je jouw doelen te bereiken, zonder moeite.

De Garmin wearables

Garmin heeft tal van wearables ontworpen, zodat er voor elk van ons wel eentje past. Niet alleen qua functies, maar ook van design, kleur, activiteiten, enz. Wij sommen ze even voor je op zodat je gemakkelijker kunt kiezen.

Hieronder hebben wij de Garmin wearables in twee grote categorieën opgeplitst: de sporthorloges en de activity trackers.

De Garmin sporthorloges

Zoals de naam het zegt, zijn de sporthorloges écht bedoeld om mee te sporten. Wil je eerder gewoon gezonder leven, bewegen, jouw stappen tellen zonder echte sportstatistieken bij te houden? Bekijk dan de Garmin activity trackers hieronder!

Garmin Fenix 3 sporthorloges

Deze GPS-sporthorloge & smartwatch in 1 is een zeer performante en robuuste sporthorloge en bestaat in tal van verschillende versies.

De Garmin Fenix 3 Performance beschikt bijvoorbeeld over een hartslagmeter, wat zeer handig kan zijn bij het intensief sporten.

De Garmin Fenix 3 Sapphire is het premium model van deze serie en heeft naast de vele basisfuncties ook uitgebreide multisport-training functies, zoals. o.a. het hardlopen, fietsen, zwemmen, skiën, triatlons, hiken en klimmen.

De Garmin Fenix 3 Sapphire Performance is een combinatie van beide: het premium model + hartslagmeter.

Ontdek hier al onze Garmin Fenix 3 sporthorloges!

Garmin Forerunner sporthorloges

Wil je er echt voor gaan? Lopen, zo hard je maar kan om al die caloriën, zorgen en stress in no-time kwijt te geraken? Dan is de Garmin Forerunner GPS-hardloophorloge ideaal voor jou!

Er zijn veel verschillende uitvoeringen, naargelang jouw behoeftes. Er zijn er met en zonder polshartslagmeter, in verschillende kleuren en stijlen, met of zonder geavanceerde functies,...

Vind hier al onze Garmin Forerunner sporthorloges!

De Garmin activity trackers

Indien jouw doel voor het nieuwe jaar is om gezonder te leven, kan je zeker starten met meer te bewegen. Het is soms indrukwekkend hoe weinig we bewegen en stappen op een dag! Volgens de wereldgezondheidsorganisatie, ben je pas écht goed bezig wanneer je 10.000 stappen op een dag maakt. Klaar om ze effectief te zetten? Met een activity tracker met stappenteller, hou je jouw stappen zo in de gaten! Je krijgt ook een melding wanneer je te lang niet beweegt. Hup, hup, let's move it!

Garmin Vivofit & Vivofit3

Met de Garmin Vivofit, kom je volledig in actie! Deze activiteitsmeter telt jouw stappen, je afglegde afstand, je verbrande caloriën, en zelfs jouw slaappatronen bij! Elke dag, coacht hij jou met een nieuwe dagdoel. Je kan de Vivofit koppelen aan een hartslagmeter, om zo je fitnessactiviteiten beter op te volgen. De sporthorloges zijn waterbestendig, zodat je ze op elk moment van de dag kan dragen! Al jouw informatie kan je opslaan en delen op Garmin Connect™.

De Garmin Vivofit3 heeft hiernaast ook een verlichte display, een batterij die meer als 1 jaar meegaat en telt jouw actieve minuten op een dag.

Vind hier jouw Garmin Vivofit!

Reacties