Geen verrassingen meer met de TomTom Go 820

Geen verrassingen meer met de TomTom Go 820

Met de TomTom Go 820 geraak je ongestoord van punt A naar punt B. Hij loodst je door al de verkeersdrukte heen, met alle nodige informatie.

Met dit navigatiesysteem kan je van je rit genieten, want je weet precies wat er op de weg gebeurt. Je ontvangt informatie via TomTom Places en krijgt zelfs weerberichten die helemaal up to date zijn!

De verkeersinfo herberekent zichzelf automatisch om de twee minuten, een update die dus wel tot zeven keer zo snel is als een doorsnee gps-systeem! Zo kan je vertragingen vermijden en weet je precies hoe laat je aankomt.

En die bestemming kan overal in Europa zijn! Deze TomTom biedt een gedetailleerde kaart van 45 landen, erg handig dus!


Flitsers
Ook geen verrassingen meer in de brievenbus: de TomTom waarschuwt je voor alle flitsers. Juist, dus ook de mobiele. Het systeem ontvangt realtime de locaties van zowel de vaste als de mobiele flitsers, ook die gemeld zijn door andere gebruikers. Je krijgt ook nog andere waarschuwingen, zoals trajectcontroles op je route. Je kan dus met een gerust gevoel je auto instappen, en veilig en relax op je bestemming geraken. Misschien nog het belangrijkste: je bespaart geld op een snelheidsboete!Bluetooth
Nog een boete die je alvast niet zult krijgen met je TomTom: met het systeem kan je handsfree bellen. Je gebruikt het simpelweg als je carkit voor je mobiele telefoon, zodat je altijd bereikbaar bent en onderweg veilig kan bellen.

Stem
Deze TomTom heeft een groot touchscreen van elf centimeter en is erg handig in gebruik. Voor taken zoals adresinvoer kan je met stembesturing werken, zodat jij je nog volop op de weg kan concentreren. En bovendien: de TomTom GO 820 is betaalbaar!

Reacties