HIP DOOR HET LEVEN MET DE SAMSUNG GALAXY TAB3

HIP DOOR HET LEVEN MET DE SAMSUNG GALAXY TAB3

In de wereld van de tabletten worden de beschikbare modellen steeds hipper, draagbaarder en sneller. De Samsung Galaxy Tab3 beantwoordt hier in alle opzichten aan. Er loopt momenteel ook een leuke cashback actie van 50 euro! Het is tegenwoordig het nieuws van de dag. Er worden steeds meer tablets verkocht, meer dan de reguliere computer. Zeker als de computer voor ‘hobby-activiteiten' moet ingezet worden, kan een tablet zeker dezelfde prestaties leveren. Met de Samsung Galaxy Tab3 is kijken naar films, het lezen van boeken en het spelen van games geen enkel probleem. De tablet heeft een WXGA scherm met een resolutie 1280 x 800 pixels aan boord. Dat garandeert een helder en een duidelijk beeld.

Gebruikservaring

Een strak design maakt de Galaxy Tab3 nog een stukje aantrekkelijker. Bovendien is de gebruikservaring vergelijkbaar met Samsung’s smartphones. Ook hier kan je via de home key snel bij naar je startscherm je taakbeheer. De extra dunne rand zorgt dat het 10.1 inch scherm optimaal benut kan worden. En voor het gewicht moet je het zeker niet laten. De Galaxy Tab3 weegt slechts 510 gram. Lange tijd gamen met de tablet in je handen moet niet vermoeiend meer zijn.

Bijna oneindig geheugen

Het interne geheugen van 16 GB in de Galaxy Tab3 is uit te breiden geheugen met een microSD kaart van maximaal 64 GB. Daarnaast krijg je bij de bij aankoop ook 2 jaar lang een gratis account van 50 GB bij Dropbox. Zelf voor de meest fanate gamer of filmverzamelaar is deze ruimte bijna onuitputtelijk. Zeker als je weet dat voor het surfen - nodig om bestanden bij Dropbox op te halen - gebruik wordt gemaakt van Channel Bonding. Dit is een technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van twee Wi-Fi kanalen voor extra snelheid.

Voor de Samsung Galaxy Tab3 P5210 loopt een cashback actie van 50 euro. Daarnaast is er ook een gratis cd met nuttige apps om op je tablet te plaatsen. 


Reacties