HP LaserJet PRO!

HP LaserJet PRO!

De HP LaserJet Pro 200 Color is ene handige printer waarmee je professionele documenten in kleur hebt in een handomdraai. Je kan vanuit vrijwel elke locatie printen met ePrint en AirPrint!

Laserjet_color

Met de LaserJet Pro 200 Color van HP zit je alvast goed. Erg handig in gebruik en niet eens moeilijk om te installeren. Je hebt geen installatie-cd met HP Smart Install nodig.

De printer is voorzien van een 8,9 centimeter kleurentouchscreen, waarmee je snel informatie van het web kunt halen en waarmee je kan printen. Je bekijkt het afdrukvoorbeeld en selecteert afbeeldingen die je van je flashdrive wil afdrukken.

Kleur
Dankzij de HP ImageREt 3600 en ColorSphere II toner geniet je van accurate kleuren, terwijl de HP EasyColor je instellingen optimaliseert.

Mobiel
We zeiden het al: printen vanuit elke locatie. Met Airprint kan je draadloos afdrukken vanaf je iPad, iPhone en zelfs je iPhone Touch. Ook zonder netwerk kan je bestanden doorsturen met HP Wireless Direct Printing.

Milieu
Je kan je stroomverbruik gemakkelijk onder controle houden met de HP Auto-On/Auto-off technologie. Die zet de printer aan als dat nodig is en schakelt hem automatisch uit as hij niet wordt gebruikt.

Tonercartridges die via HP Planet Partners worden terug gebracht, worden op een verantwoordelijke (en gratis!) manier gerecycleerd.

Onze conclusie: de ideale printer voor gebruikers die professionele kleurendocumenten willen maken, op vrijwel elke locatie!

Reacties