HP Pavilion x2 notebook en tablet

HP Pavilion x2 notebook en tablet

Een laptop is tegenwoordig zo goed als onmisbaar. Deze draagbare work buddy's hebben een groot geheugen, werken snel en zijn overal efficiënt dankzij de krachtige processor. Zo efficiënt, dat men ze graag overal meeneemt om verder te werken. Is het nu op de trein, op verplaatsing voor het werk, op school of tijdens een vergadering voor notities of zelfs naar huis. Het enige wat nu aan laptops écht mankeert, is een praktischer en flexibeler kantje. HP lanceert daarom vanaf eind december 2014 de HP Pavilion x2. Kom hier snel alles te weten over de nieuwe HP Pavilion!

HP Pavilion x2

Je hebt een notebook en een tablet, die eigenlijk allebei wel praktisch zijn om mee te werken? De HP Pavilion x2 is een 2 in 1 oplossing: de tablet die je gemakkelijk overal meeneemt én de notebook die je werk vereenvoudigd en ondersteunt.

Praktischer

Licht, compact én krachtig. De HP Pavilion x2 notebook en tablet in 1 beschikt over een afneembaar toetsenbord, waardoor je gemakkelijk op de situatie praktisch kan inspelen. Met toetsenbord om gemakkelijk notities te nemen of zonder toetsenbord om met je partner te skypen wanneer je weg van huis bent. Gemakkelijk en praktisch tegelijk!

Krachtiger

Met de nieuwe Windows 8.1, kan je veel meer. Nog meer manieren dus om efficiënt te werken, om informatie op te zoeken of om te onstpannen. De Intel Atom processor zorgt voor een goede en vlotte ondersteuning.

Altijd en overal

Dat de nieuwe HP Pavilion x2 je favoriete work buddy wordt, is al zeker. Maar wist je dat je er ook effectief langer op kan rekenen dan op de notebook die je nu hebt? De batterij van de HP Pavilion x2 gaat maar liefst tot 11u lang mee, zodat je volop kan werken en/of ontspannen zonder bij de stopcontact te hoeven blijven staan!

Luister je in je vrije tijd graag naar muziek? Op je 2 in 1 HP Pavilion x2 beschik je over al je muziek op éénzelfde plaats, in de HP Connected Music app. Beluister jouw favoriete muziek uit je persoonlijke bibliotheek, of luister naar radiozenders en uitzendingen wereldwijd met TuneIn Radio.

Alles wat je nodig hebt, waar en wanneer je wil, werken én ontspanning. Dit is de nieuwe HP Pavilion x2 tablet en notebook in 1!

HP PAVILION X2 DETACHABLE PC 10-K030NB (ITHP10K030NB)
HP

HP PAVILION X2 DETACHABLE PC 10-K030NB (ITHP10K030NB)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties