IE11 VOOR WINDOWS 7 ZEKER HET PROBEREN WAARD

IE11 VOOR WINDOWS 7 ZEKER HET PROBEREN WAARD

Onlangs werd met stille trom de nieuwste versie van Internet Explorer ook voor Windows 7 ter beschikking gesteld. Het is een versie die zeker het downloaden waard is. Als je al niet door Microsoft werd aangepord om de nieuwste versie op je computer te installeren, dan zal het zeker in een van de volgende weken gebeuren. Men probeert een en ander zo gespreid mogelijk te organiseren, om de servers waar je kan downloaden niet te overbelasten. In een eerste instantie zijn naast de achterliggende aandacht voor veiligheid en privacy, vooral de snelheid die in deze versie opvalt.

Webbased software


We werken steeds meer met programma’s die webbased zijn. Deze zijn niet op de harde schijf van je computer geïnstalleerd, maar wel op een webserver. En het programma komt bij jouw op het scherm via een webbrowser. Computerprogramma’s zijn echter meer dan alleen maar HTML-pagina’s. Functionaliteit zit vaak verpakt in javascript. Daarom is het belangrijk om zeker geen updates van Javascript over te slaan. Maar het is nog belangrijker om een webbrowser te hebben die de code supersnel laadt en uitvoert. Met IE 11 heb je op dit ogenblik de snelste en de meest performante op van het moment.

Grafisch


Grafisch is de nieuwste versie van Internet Explorer ook uitgerust om 3D Web graphics op een snelle en adequate manier te tonen. Bovendien heeft met IE 11 je apparaat toegang tot de oriëntatie van je apparaat. Dat is natuurlijk een leuk uitgangspunt voor een geweldige 3D ervaring. Naast die 3D is in IE 11 ook eindelijk HTML5 video geïmplementeerd. Het is voortaan niet meer nodig om een extra plug-in te laden. Bovendien zal je browser de streaming ervaring ook aanpassen aan de beschikbare bandbreedte. Alleen al om deze reden is de nieuwe Explorer het installeren waard!

Reacties