iPad Pro 9.7 kopen

Alles wat je wil en moet weten over de iPad 9.7"

De iPad Pro werd eerder al geïntroduceerd door Apple als een nieuwe visie op de computer. Het eerste model, een 12.9" heeft er nu ook een kleine broer bij: de iPad Pro 9.7". Gemakkelijker van formaat maar even competent!

iPad Pro 9.7"

Een display om jaloers op te zijn...

Dankzij zijn kleiner formaat van 9.7" (zo'n 24cm), neem je de iPad Pro 9.7" gemakkelijk overal met je mee. Zijn Retina display met Multi-Touch bewegingen is de helderste en minst spiegelende scherm ter wereld. De True-Tone display past automatisch de helderheid van het scherm aan met behulp van geavanceerde omgevingslichtsensoren. Je leest dus overal gemakkelijk het scherm af, net als papier. Ook de kleuren zijn veel scherper en levendiger, want de 9.7" iPad Pro gebruikt dezelfde kleurruimte als de digitale filmindustrie. Een écht pareltje!

Beter dan de gemiddelde pc!

 • De iPad Pro 9.7" heeft een zeer krachtige 64-bits A9X-chip, waarmee je zoveel meer kan op jouw tablet dan ooit tevoren. Zo komt de iPad Pro ontzettend dicht bij de prestaties van een pc of laptop. Met de iPad Pro kan je echter veel langer werken, want de batterij gaat tot 10u mee!
 • De chip van de iPad Pro 9.7" is meer dan 1,5x zo snel als die van de iPad Air 2, dus geniet je altijd van een ongelofelijke reactiesnelheid. Zelfs 4K content bewerken is een piece of cake!
 • Omdat de graphics dan ook zo snel en gedetailleerd zijn, kan je ook volledig opgaan in jouw favoriete games. Zonder haperingen en met een fantastisch geluid. Dankzij Metal kan je als ontwikkelaar zelfs geavanceerde consolegames en supersnelle apps ontwerpen!
 • Mis je een toetsenbord wanneer je op een tablet werkt? Geen probleem! Ook voor de iPad Pro 9.7" is er een bijpassende Smart Keyboard (binnenkort beschikbaar): een cover en supersterke toetsenbord in één. De Smart Connector verbindt meteen met jouw iPad, waardoor je zelfs geen kabel of stekker nodig hebt. Zet jouw iPad neer en begin met typen!
 • Ben je eerder creatief, zal de Apple Pencil jouw zeker verleiden. Je werkt er tot op de pixel nauwkeurig mee, waardoor je jouw creativiteit de vrije loop kan geven!

Nog meer coole specificaties van de 9.7" iPad Pro:

 • De iPad Pro 9.7" heeft een 12MP iSight camera aan de achterkant waarmee je zelfs ook 4K beeldmateriaal, slowmotionfilms met 240fps en Live Photos kan maken. De True Tone Flash zorgt telkens voor de meest natuurlijke huidtonen.
 • Aan de voorkant, heb je op de iPad Pro 9.7" een 5MP FaceTime HD camera met de meest recente sensor. Hiermee maak je de mooiste selfies!
 • Hoe je de iPad Pro ook draait of keert heb jij dankzij de geïntegreerde HiFi-luidspreker en de sensoren altijd het scherpste geluid aan de bovenkant van jouw scherm.
 • Slechts 6.1mm dun en 437 gram: de aluminium unibodybehuizing ligt altijd goed in de hand!
 • Verbind met de snelste Wi-Fi en mobiele netwerken, waar je ook bent. Geniet met de iPad Pro 9.7" zelfs van een 4G verbinding, waardoor jouw mobiele verbinding tot 50% sneller is!
 • Met de Touch ID technologie, gebruik je jouw vingerafdruk om jouw iPad Pro te ontgrendelen.
 • iOS 9 besturingssysteem
 • Tal van leuke accessoires...

Bestel nu jouw Apple iPad Pro 9.7" tablet! Bestel eenvoudig, veilig en snel online of ga langs bij één van onze Apple Authorized Resellers!

Waar kan ik de iPad Pro 9.7" kopen? Vind één van onze Apple Authorized Resellers bij jou in de buurt!

Contacteer uw shop

Connect IT is een groepering van meer dan 50 betrouwbare IT-bedrijven verspreid in heel België. Wij staan garant voor de beste prijzen en service voor thuis- en professioneel gebruik van informatietechnologie.


Zoek uw Connect IT shop

Burmex Computers

Amerikalei 78a
2000 Antwerpen

meer informatie

Computerkliniek

Nijverheidsstraat 100/1
8310 Assebroek

meer informatie

Coppens Hofman

Leopoldlaan 84
9300 Aalst

meer informatie

De Computerfabriek

Ringlaan 5b
8520 Kuurne

meer informatie

Eureco IT Solutions

Mechelsesteenweg 183a
2500 Lier

meer informatie

Nelissen Computers

Leuvenselaan 466
3300 Tienen

meer informatie

Unicom ITS

Spijker 55
2910 Essen

meer informatie

Vanmarcke Computers

Sint-Idesbaldusstraat 29
8630 Veurne

meer informatie

VBC Computers

Boneputstraat 2
3960 Bree

meer informatie

VIP Computers - Leopoldsburg

Stationstraat 22/1
3970 Leopoldsburg

meer informatie

VIP Computers - Neerpelt

St. Antoniusweg 17 bus 2
3910 Neerpelt

meer informatie

Wallabie Computers

Uitbreidingslaan 4
9160 Lokeren

meer informatie

Reacties