LG G Flex 2 de curved smartphone

LG G Flex 2, de curved Android smartphone

De allereerste curved flexibele smartphone van LG heeft nu ook een grote broer, de LG G FLEX 2. Wil je graag weten wat deze fantastische smartphone allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Curved design

Deze super slanke smartphone heeft een prachtig curved design. Het past perfect in je handpalm of langs je wang wanneer je belt. De revolutionaire batterij van de LG G Flex 2 gaat niet enkel langer mee, het plooit ook gewoon mee met de curved smartphone!

De flexibiliteit van de smartphone is natuurlijk wel begrensd. Je kan die tot 180° verder plooien in dezelfde richting voor een bepaalde tijd. In principe komt de smartphone daarna automatisch naar zijn gewone vorm terug.

Prachtig OLED scherm

Dankzij het curved design van deze LG smartphone, beschik je over een mooi groot panoramisch scherm. De weerspiegelingen vallen weg zodat enkel de spectaculaire beelden overblijven. Het scherm zelf beschikt over de allerlaatste OLED technologie, wat kleuren en contrasten levensechter maken dan ooit tevoren!

De 180° lock screen verandert mee met de dag. Een dubbel tikje op het scherm is voldoende om de LG G Flex 2 aan en uit te zetten. Geen knopjes meer nodig!

Verdere functionaliteiten

Met de allerlaatste versie van het Android besturingssysteem (5.0 Lollipop) en de krachtige processor, wordt multitasken ontzettend gemakkelijk. Je zal snel wennen aan de Dual Window op deze LG smartphone!

De front en back camera van uitstekende kwaliteit leveren verbluffende foto's op, zodat je altijd van je lievelings momenten kan genieten.

Ja, het is niet voor niets dat deze LG Android smartphone winnaar is van 14 beste telefoon awards op de International CES (Customer Electronics Show) 2015!

Reacties