Logitech G413 gaming keyboard

Ga voor fenomenale snelheid, reacties en duurzaamheid!

Een top gamer heeft ook een top gaming keyboard nodig! Kies nu de Logitech G413 Mechanical Backlit Gaming keyboard en kies voor ongeëvenaarde prestaties!

Logitech G413 Mechanical gaming keyboard

Puur prestatiegericht ontwerp. Het G413 Mechanical Gaming Keyboard biedt ongeëvenaarde prestaties, evenals geavanceerde technologieën en functies. De G413 is voorzien van Romer-G™-schakelaars, gebruikt door eSporst-professionals wereldwijd, voor fenomenale snelheden, reacties en duurzaamheid. De aandacht voor details maakt van de G413 een toetsenbord dat er mag zijn.

De zeer sterke, lichte bovenkant van een 5052-aluminiumlegering zorgt voor stevigheid en springt in het oog met zijn slanke, scherpe ontwerp.

De G413 is van precies de juiste eigenschappen voorzien: nauwkeurige verlichte toetsen, ingebouwde USB-doorvoer en geïntegreerde mediatoetsen. Aan de onderkant zitten een paar slimme verrassingen voor het beheer van muis- en toetsenborddraden, evenals verstelbare voetjes voorzien van een stabiliserend rubberlaagje voor zorgeloos, intens gamen.

Koop nu jouw Logitech G413 gaming keyboard!

LOGITECH MECHANICAL GAMING KEYBOARD (ITLOG413)
LOGITECH

LOGITECH MECHANICAL GAMING KEYBOARD (ITLOG413)

81,99
binnenkort leverbaar

Reacties