LOGITECH WIRELESS MOUSE M560 AFGESTEMD VOOR WINDOWS 8

LOGITECH WIRELESS MOUSE M560 AFGESTEMD VOOR WINDOWS 8

We kunnen ons nauwelijks nog herinneren dat een computermuis met een kabel aan de computer verbonden zat. Draadloos is tegenwoordig de standaard. En hoewel de muis nog steeds een randapparaat is, ook die technische beestje worden meer en meer technologische hoogstandjes.

Windows 8

Deze draadloze muis is ideaal afgestemd op de nieuwste versie van Windows. Met twee knoppen schakel je direct tussen het traditionele Windows-bureaublad met de programma's en de nieuwe, schermvullende Windows 8-interface. Wat je ook kiest, je bent slechts één klik verwijderd van je preferente acties zoals toepassingen uitvoeren, zoeken en instellingen. Een knop die vlak achter het scrollwiel zit, biedt bovendien een snelle toegang tot de App-balk en Charms-balk.

Supersnel scrollwiel

Het scrollwiel zelf is ook tweevoudig in gebruik. In de vrij-draaiende modus kun je soepel door de langste documenten glijden. In de kliksgewijze modus kun je stap voor stap door rekenbladen, fotoalbums, afspeellijsten of wat je nog meer wil raadplegen, bladeren. De muis beschikt over twee extra duimknoppen. De functie van deze duimknoppen kan je aanpassen, zodat deze precies doen wat je wil. Daarvoor moet je wel even de Logitech® SetPoint™-software downloaden en installeren.

Urenlang absoluut comfort

De Logitech Wireless Mouse M560 is uitgerust met zachte rubberen grips. Of je nu links- of rechtshandig bent, een vingertop of je hele hand gebruikt, deze wordt op een natuurlijke en comfortabele wijze ondersteund. De verbinding met de computer wordt gemaakt via de Logitech Unifying-ontvanger. Deze piepkleine ontvanger verdwijnt bijna in de USB-poort van de computer. Zo is er minder kans op breken of beschadiging. En deze ontvanger kan meer dan alleen maar een muis aan. Je kan gemakkelijk een compatibel toetsenbord, numberpad of zelfs een andere muis toevoegen aan deze éne ontvanger.

Reacties