MET DE ASUS MEMO PAD 7 IN DE HAND

MET DE ASUS MEMO PAD 7 IN DE HAND

Deze tablet past gewoon goed in de hand en is een budgetvriendelijk model om toch een draagbare tablet mee te nemen, voorzien van alle basis functionaliteit. Budget tablets worden steeds populairder, niet alleen bij consumenten maar ook bij fabrikanten. Vroeger waren budget tablets eerder onbekende merken, nu kiezen steeds meer fabrikanten van A-merken ervoor om een eigen budget tablet te lanceren. Met de MEMO Pad 7 wil Asus zich in dit rijtje scharen.

Toch niet te onderschatten


Budget wil hier zeker niet minderwaardig betekenen, integendeel. De MEMO Pad 7 is ideaal voor diegenen die gewoon een eenvoudige tablet willen voor het minder intensieve gebruik. Denk hierbij aan het surfen op het internet, het sturen van e-mails, het spelen van spelletjes en het lezen van een e-book. Met een levendig 1280 x 800 scherm, de 5 megapixel autofocus camera aan de achterkant en de 1,2 megapixel frontcamera voor videogesprekken heb je behoorlijk wat tablet in de hand.

Ook met geluid


De MeMO Pad HD 7 is uitgerust met hoogwaardige dubbele luidsprekers, aangedreven door ASUS-exclusieve SonicMaster-audiotechnologie. Voor de kenners vermelden we graag dat de luidsprekers een metalen constructie en grote resonantiekamers gebruiken om het vermogen, de natuurgetrouwheid en de balans van het geluid te verbeteren. Je mag gerust zijn, dit staat garant voor een buitengewone luisterervaring.

Geheugen bij de vleet


De totale accuduur van 10 uur voor surfen op het web, video af te spelen, muziek te beluisteren, … verhoogt in zeer hoge mate de bewegingsvrijheid. De MEMO Pad 7 is voorzien van een micro SD-slot met ondersteuning voor maximaal 32GB. Maar ook ASUS heeft de stap naar het wereldwijde web gezet. Bij aankoop van deze tablet krijg je bovendien een jaar lang 16GB ASUS WebStorage cloud opslag bij. Zo kan je bestanden gemakkelijk uploaden, synchroniseren en delen met al je apparaten.
De ASUS MEMO Pad 7 draait op Android 4.1 Jelly Bean en wordt samen met een reeks handige programma’s geleverd.

Reacties