Modecom FreeTAB 8025 tablet

Modecom FreeTAB 8025 tablet

Ben jij op zoek naar een mutlifunctionele, performante tablet die al je multimedia in fantastische kwaliteit weergeeft? Dan is de Modecom FreeTAB 8025 wel iets voor jou! Met zijn Windows 8, Office 365, quad-core Intel Atom Bay Trail processor, heldere 8"-scherm en grafische kaart van de laatste generatie, is deze tablet zowel geschikt om te gamen als om visueel materiaal te bewerken.

Geheugen

Wat je zware bestanden betreft, hoef je je zeker geen zorgen over te maken. Er is voor elk van hen wel een plaatsje op deze Modecom FreeTAB tablet! Deze FreeTAB 8025 IPS is uitgerust met een ultra krachtige en zuinige RAM geheugen van 1GB.

Het interne Flash geheugen bedraagt dan 16GB, die je eventueel kan vergroten met een Micro SD kaart tot 64GB. Ruimte genoeg dus voor al je documenten, films, afbeeldingen en favoriete spelletjes.

Nog meer geheugen nodig? Dankzij het Office 365 pakket, dat je gratis gedurende 1 jaar lang kan gebruiken, beschik je over 1TB aan cloud storage. 1 extra TB geheugen, dat staat voor nog meer fun en plezier!

Connectiviteit

Om te werken en te gamen, is een internet verbinding waarschijnlijk geen overbodige luxe. Daarom is deze Modecom FreeTAB 8025 uitgerust met een krachtige ingebouwde Wi-Fi module. Het verzekert je een veilige connectie tussen tablet en internettoegangspunt/router. Met een externe 3G modem USB, gebruik je je tablet zelfs als toegangspunt voor andere toestellen.

Om je productiviteit te verhogen, bestaan er tegenwoordig voor tablets tal van accessoires. En om al die draden te vermijden, gebruik je gewoon de Bluetooth-verbinding van je tablet!

Creativiteit

Verder beschikt deze 8" tablet van Modecom ook over 2 camera's (voorzijde 1.3 Mpixels + achterzijde 5.0 Mpixels), voor de gekste selfies of om de mooiste momenten vast te leggen.

Je foto's of films, worden in een mooie 1280 x 800 pixels kwaliteit weergegeven in een breed palet aan levendige kleuren. Zo ervaar je al je visueel materiaal op een scherpe, heldere, kleurrijke scherm zonder reflecties, zelfs in de zon!

De G-sensor, ook gekend als versnellingsmeter, zorgt ervoor dat je creativiteit niet onderbroken wordt, hoe snel je ook werkt. Zelfs bij het spelen, ondervind je mooie doorlopende animaties, die je gemakkelijk horizontaal of verticaal op je tablet kan afbeelden door het te draaien.

MODECOM FREETAB 8025 (ITMSMCFT8025)
MICROSOFT

MODECOM FREETAB 8025 (ITMSMCFT8025)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties