MSI Trident gaming desktop

MSI Trident. Think small, play big!

De kleinste échte gaming pc, die je overal kunt meenemen zonder aan kracht te verliezen!

Ontmoet MSI Trident: de meest veelzijdige gaming desktop

Compact & licht

Of je nu naar een vriend gaat, op reis of naar een LAN-party, de MSI Trident gaming pc neem je gewoon overal met je mee! Hij weegt slechts 3.17kg en past in de meeste backpacks. Hij is amper 34.6cm hoog & 23.2cm breed en kan zowel in de lengte als in de breedte staan/liggen!

VR Ready

De MSI Trident gaming desktop is niet alleen de kleinste gaming pc. Het is ook de kleinste VR Ready PC! Verbind jouw VR bril rechtstreeks op de Front HDMI out, klik op de 'One-click-to-VR' knop en wees klaar voor een VR gaming sessie!

Grafische kaart op maat

De ingebouwde MSI grafische kaart zorgt voor de allerbeste graphics, aangepast aan jouw game!

Silent Storm Cooling 2

Elke gamer weet dat koeling van groot belang is in een gaming pc. De MSI Trident gaming desktop beschikt over de exclusieve Silent Storm Cooling 2 technologie. De hoofdonderdelen in de pc zijn in verschillende kamers onderverdeeld met een optimale airflow, zodat je urenlang kan spelen zonder te zweten!

De speciaal ontworpen blades van de koeler werkt ook ontzettend stil, zodat je op elk moment jouw tegenstander hoort aankomen.

Ultra 4K HD resolutie & Mystic Light

Geniet met de MSI Trident van een perfecte beeldkwaliteit in Ultra 4K resolutie.

Geef jouw Trident desktop een unieke en persoonlijke touch met Mystic Light.

Het beste geluid

De MSI Trident gebruikt zowel speciale hardware als software om jou altijd het beste geluid te geven, met of zonder hoofdtelefoon. De Nahimic 2.0 soundtracker laat je aan de hand van een soundradar weten waar het geluid van komt.

Game erop los!

Met MSI Dragon Eye, kan je een Youtube video of Twitch Stream bekijken terwijl je aan het spelen bent. In de instellingen kan je eenvoudig de grootte, doorzichtigheid,... van het schermpje aanpassen.

De MSI Gaming desktops beschikken ook over Gaming Center software. Hiermee kan je al jouw gaming instellingen aanpassen, zodat jouw gaming pc perfect aan jouw noden voldoen.

Met de XSplit Gamecaster & Broadcaster, kan je vervolgens ook jouw live gameplay sessions broadcasten naar Twitch, Youtube, UStream of andere, of jouw game session op te nemen. Ideaal om het achteraf te delen of te herbekijken om je te verbeteren!

Jouw MSI Trident desktop wacht op jou!

MSI DESKTOP TRIDENT-014EU (ITMITRIDENT014)

MSI DESKTOP TRIDENT-014EU (ITMITRIDENT014)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.
MSI DESKTOP TRIDENT-007EU (ITMITRIDENT007)

MSI DESKTOP TRIDENT-007EU (ITMITRIDENT007)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties