Ontdek de Microsoft Surface 3

Ontdek de Microsoft Surface 3

The best of both worlds! De splinternieuwe Microsoft Surface 3 combineert de kracht en de prestaties van een super laptop met het slank en licht design van een tablet... Klik hier om er alles over te weten en pre-order hem vanaf nu!

Velen onder jullie kennen al de Microsoft Surface tablets. Maar wat heeft de Surface 3 dan meer dan de andere, kan je je wellicht afvragen? Dat zetten wij voor jullie eens op een rijtje:

Lichter

Met zijn 10.8" in een compacte magnesium behuizing, is de Microsoft Surface 3 ongelofelijk licht en dun. Praktisch, mooi en toch zo veelzijdig. Je neemt die gemakkelijk mee op reis, maar ook op school of naar het werk.

Meer steun, meer vrijheid

Verander naargelang de situatie of het moment je Surface 3 tablet in een laptop of andersom. Zo simpel, maar toch zo van pas! Met de docking station (apart verkrijgbaar), tover je zo in één handomdraai jouw tablet in een laptop of andersom.

Sneller

De Microsoft Surface 3 beschikt over een supersnel Quad-core Intel processor. De vooraf geïnstalleerde Windows 8.1 versie kan je gemakkelijk multitasken en gebruik maken van de Office programma's. De Microsoft Surface 3 wordt geleverd met een gratis abonnement van 1 jaar op Office 365 Personal en 1.000 GB online opslagruimte op OneDrive.

Precies een blaadje papier...

De nieuwe Surface-pen zal je ongetwijfeld verrassen! Teken of schrijf ermee op je aanraakscherm, alsof het een blad papier was! En om het je nog gemakkelijker te maken, beschikt de Surface Pen zelfs over een knop die meteen een nieuwe notitie aanmaakt, zelfs in slaapstand. Dat gevoel van 'Waar vind ik nu iets om te schrijven wanneer ik het nodig heb', ben je met de Surface 3 voorgoed vergeten!

Entertainment op z'n top

Dankzij het Full HD scherm, het Dolby geluidskwaliteit en de gemakkelijk te verzetten standaard, geniet je aan 100% zonder handen van je favoriete films. Stream muziek, integreer je sociale apps zoals Facebook en Twitter en laat je creativiteit de vrije loop... Privé of op het werk, je zal snel aan het gemak en de prestaties van de Microsoft Surface 3 wennen! Over de batterij hoef je je zelfs geen zorgen te maken, die gaat tot 10u lang mee. Enjoy!

MICROSOFT SURFACE 3 128GB (ITMSSU7G600016)
MICROSOFT

MICROSOFT SURFACE 3 128GB (ITMSSU7G600016)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.
MICROSOFT SURFACE 3 64GB (ITMSSU7G500017)
MICROSOFT

MICROSOFT SURFACE 3 64GB (ITMSSU7G500017)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties