Ontdek de Microsoft Windows 10 update

Neen, je droomt niet! Na Windows 8 pakt de megagigant Microsoft niet uit met Windows 9, maar meteen met Windows 10! Heb jij nu Windows 8 en ben je een beetje, helemaal of absoluut niet tevreden? Dan zal Microsoft Windows 10 jou wellicht interesseren. Wij geven u alvast de grootste nieuwigheden van deze Microsoft update op een rijtje:


Back to basics

Daar is hij weer, ons vaak gemiste startmenu! Windows 8 was ondertussen door velen van ons bekend als de Microsoft Windows versie die een beetje van de oude als van de nieuwe look wou gebruik maken. Verwarrend was dat dus tussen de tegels in metro-stijl en het klassieke bureaublad!

Microsoft Windows 10 lanceert nu opnieuw een klassiek bureaublad met startmenu, zoals we vroeger gewoon waren. Voor diegenen die dan de apps zouden missen, is er al een oplossing gevonden! Pin je favoriete apps en programma's gewoon in je startmenu. Zo geniet je dan voortaan onder het startmenu van de meest gebruikte en welbekende opties als ook van de apps en programma's die jij het leukst en belangrijkst vindt.

Multitasking

Multitasking wordt in onze prestatiemaatschappij echt geapprecieerd. Velen onder ons werken zelfs met meerdere schermen om zo nog sneller te kunnen multitasken. Met Microsoft Windows 10 word je daar al een beetje beter mee geholpen. Met Windows 10 geniet je zo niet van één, maar van meerdere bureaubladen.

Niet alleen kan je gemakkelijker je werk verdelen over je verschillende bureaubladen, je kan met de Task View ook ontzettend veel gemakkelijker switchen van het ene naar het andere 'scherm'.

Microsoft was met Windows 8 niet zo'n grote fan meer van de vensters die je kon minimaliseren of wijzigen van grootte. Met Windows 10 komt dit wel weer terug. Je hoort het al, Windows 10 wordt een stuk praktischer om mee te werken dan zijn voorganger!Verdere leuke funtionaliteiten

Zoals je merkt, heeft Microsoft Windows 10 gemikt op een nieuwe, praktische en functionele versie van Windows.

Andere leuke functies die nog niet genoemd werden, zijn de verbeterde zoekfunctie en een strakkere DOS, voor diegenen die zich aan programmatie wagen.

Veel nieuwe functies, die het werken nog prettiger en gemakkelijker maakt!

Microsoft biedt een gratis update naar Windows 10 voor al diegenen die nu Windows 7 of 8 hebben. Zelfs voor de Windows Phone 8.1 wordt een gratis update voorzien!

Reacties