Ruil je oude gsm in voor een Nokia Lumia 820

Ruil je oude gsm in voor een Nokia Lumia 820

Via nokiapromotion.be/tradein kan je je oude gsm vanaf 50 euro inruilen bij een aankoop van een Nokia Lumia 820. Enige voorwaarde: je koopt hem tussen 1 juni en 31 juli 2013 en registreert je via bovenstaande link!


Lumia 820Deze gsm die volledig op Windows Phone 8 werkt, heeft een full touchscreen van 4,3 inch, waar alle foto’s en kleuren tot z’n recht komen.

Je blaast je foto’s zo leven in met de 8 MP-camera met een Carl Zeiss-lens. Met de Smart Shoot maak je met één klik een hele reeks foto’s. Die kan je dan samenvoegen, om er de beste foto uit te kiezen. Altijd kans dat iedereen een grote glimlach heeft en zijn ogen open heeft! Met Smart Shoot maak je dus zeker de perfecte foto...

Here City
Ontzettende dorst als Moeder Natuur ons een mooie zomer gunt? Op zoek naar gemakkelijke slippers als je hebt geshopt ‘till you dropped met blaren als gevolg? Met HERE City kan je zien welke winkels, restaurants en zelfs bedrijven in de buurt zijn. Je kan meteen reviews lezen, de snelste route zoeken, en wie grote honger heeft, kan meteen een tafel reserveren!

Opladen
Je hoeft je Nokia Lumia 820 nooit meer in te pluggen, want je laadt hem simpelweg op met een draadloze laadhoes! Je legt je gsm op de laadplaat en that’s it.

Kantoor

Deze Lumia-serie is volledig uitgerust met Microsoft Office en Outlook. Erg handig als je onderweg bent en je moet nog een documentje opstellen of wat verbeteren. Je bewerkt eenvoudig Powerpoints en Excel- en Word-documenten, waar je ook bent via naadloze synchronisatie.

Met een gemiddelde prijs van 390 euro krijg je dus een heel handige gsm. Maak zeker gebruik van de inruildeal voor je oude gsm, om extra korting te krijgen op de Nokia Lumia 820!


Reacties