Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

Een aantal kleine verbeteringen die zorgen voor meer gebruiksgemak: Opvallend is dat deze smartphone water- en stofdicht is. Een handig kenmerk dat je nog meer toelaat je smartphone echt overal te gebruiken.

Met een 2GB intern geheugen en een Snapdragon 800 processor, gebruik je alle functies en apps.

Gezond met je smartphone

Samsung focust nog meer op 'Health' en voorzag een hartslagmeter net onder de camera.
Op deze manier gebruik je je Samsung Galaxy S5 als je persoonlijke coach: niet alleen bij het multitasken, maar ook na het werk, tijdens het sporten.
En als de hartslagmeter je niet aan het sporten krijgt, dan is de S-Health app om te fietsen en te wandelen of lopen een extra motivatie.
Deel je resultaten met je vrienden en andere teamgenoten en houdt elkaars prestaies bij.

Extra snel downloaden

Door de ondersteuning voor 4G en in combinatie met Wifi, kan je bestanden van meer dan 30kB downloaden in slechts een mum van tijd.

De vingerafdruk

De Samsung S5 maakt gebruik van jouw vingerafdruk om je smartphone te ontgrendelen of slechts een bepaald profiel te ontgrendelen.
Handig als er een paar kleine vingertjes maar al te graag met je telefoon spelen.

16 MP camera

Met een razendsnelle autofocus, neem je snelle en scherpe foto's. Maak foto's waar en wanneer je dat wilt met de 16 MP camera aan de voorzijde van de Samsung Galaxy S5 of gebruik de 2MP aan de voorkant voor een snelle snapshot.

Blijf altijd beschikbaar

De Super Power Saving Mode van de Samsung Galaxy S5 zorgt ervoor dat je smartphone op een minimum draait zodat je zoveel mogelijk energie en batterij bespaart.
Het scherm gaat over op zwart-wit modus en alle functies met veel batterijverbruik worden uitgeschakeld of naar een minimum teruggeschroefd.
Zo blijf je bereikbaar gedurende een lange tijd en hoef je niet elke avond op te laden.

Het is nog even wachten op de nieuwe Samsung S5, maar binnenkort is dit toestel beschikbaar in wit en zwart.


Reacties