Samsung P5110

Samsung P5110

Een tablet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Of het nu voor het werk, dan voor het plezier is. Met een Samsung P5110 is de fun nooit ver weg.

P5110Deze tablet is een krachtig beestje. De krachtige 1 GHz dual core processor zorgt voor snelle en sterke prestaties. Multitasken is voor de P5510 geen leeg begrip. Switchen van de ene app naar de andere is geen enkel probleem. Je kan ze gelijk openhouden op je scherm. En mocht het ruim bemeten geheugen niet voldoende zijn, dan kan je dat eenvoudig met maximaal 32 GB uitbreiden door een extra microSD kaart in te pluggen.

Android

De tablet krijgt standaard het meest recente Android platform 4.0 onder de codenaam Ice Cream Sandwich voor geinstalleerd. Deze versie van Android legt nog meer nadruk op multitasken. Het besturingssysteem is zo intuïtief geworden dat je recht vanuit de doos zo aan de slag kan. En de tablet die je uit die doos haalt weegt slechts 581 gram en is slechts 9,7 millimeter dik. Draagbaarheid is ook een statement waar je bij de P5110 niet moet aan twijfelen.

Skype en nog meer

Communiceren met beeld is dankzij de ingebouwde Camera 3,5 MP met geotagging geen enkel probleem. Je zal zien hoe snel je verslaafd zal raken aan de Skype videogesprekken. Het grote display van 10.1 inch maakt het dan alleen maar leuker. Niet alleen om te skypen, maar ook om video te bekijken en je favoriete sociale media te volgen. Want natuurlijk heeft deze tablet ook Bluetooth en Wifi aan boord. En zo komen ook Google Maps, Gmail en Youtube tot hun recht.

Voor deze tablet zijn er heel wat accessoires beschikbaar zoals een toetsenbord en een desktop dock. Je kan je tablet ook beschermen met een elegante book cover, pouch of beschermende folie.

Reacties