SCHITTEREND GELUID IN JE OREN

SCHITTEREND GELUID IN JE OREN

Vroeger, in de goede oude tijd toen een stereo nog een echt meubel nodig had, werd er enorm veel aandacht besteed aan de keuze van muziekboxen. Vandaag zijn alle iDevices tegelijkertijd - naast telefoneren en tekstverwerken - ook muziekspelers geworden. Hechten we evenveel belang aan de muziekboxen in de vorm van de oortjes? Neen, meestal nemen we gewoon genoegen met de bijgeleverde oortje. En die klinken over het algemeen niet slecht. Dus waarom naar iets anders zoeken? Dat doen we wel als ze stuk gaan. Herkenbaar tafereel?

SL49

Apple heeft ondertussen begrepen dat oortjes ook voor een goede geluidsweergave moet staan. Hun oortjes overstijgen de gemiddelde standaard. Maar ze zijn ook prijzig. Met de oortjes SL49 van Soul heb je meer dan een goed alternatief. Sterker nog, volgens gebruikers zou je net met deze oortjes naar je favoriete songs moeten luisteren.

Geluid waar het hoort

De SL49 heeft een hip design waarmee je zo kunt pronken. Naast vormgeving werd er ook duidelijk gewerkt aan een basisprincipe. Het typische ‘In-Ear design’ zorgt er voor dat de muziek in de oren blijft zitten en dat de buitengeluiden ook echt buiten blijven. Een eerste vereiste voor een zuiver muziekgenot.

Tonen zoals het hoort

Er werd bij het ontwerpen van deze oortjes duidelijk aandacht besteed aan de diverse toonhoogtes. De bassen komen super door, maar zijn niet té bassy. De middentonen zijn helder en de hoge tonen overheersen niet. De SL49 staat garant voor een zeer precieze audio balans.

Past zoals het hoort

Deze oortjes van Soul zijn universeel in te zetten en dus ook compatibel met de iPhone, iPad en iPod. En hebben we het al over het ultra comfortabele gevoel gehad? Je voelt ze nauwelijks in je oren zitten. Je krijgt immers de keuze uit drie - S, M, L - diktes van de oordopjes.

Reacties