Schrijven op je tablet

Schrijven op je tablet

Sinds de opkomst van het touchscreen op onze smartphones, tablets en nu ook computers met Windows 8 die met zo een scherm uitgerust zijn, is onze vinger een belangrijk instrument geworden.

StylusHet kan soms niet op. Schermen die de beweging van tien vingers tegelijkertijd aankunnen. Computeren met de vingertop is het moderne leven geworden. Het is handig, want die wijsvinger heb je altijd bij. Alleen als het werk dat je op het scherm moet verrichten wat delicatere vormen moet aannemen, dan blijkt elke vinger toch te onhandig te zijn. Want er is één groot nadeel. Je kan geen punt slijpen aan je vinger.

Artistiek werk

Dus heeft Targus het oude principe van de Stylus weer naar boven gehaald. Alleen werd alles in een moderner jasje gestoken. Met de Targus Stylus kan je zelfs op Apples iPad pagina’s draaien, notities nemen en tekenen. Vooral dat laatste is een complete verademing. Je kan met de Stylus een dunne lijn trekken en zeer fijn arceren. Tekeningen die met een vinger gemaakt zijn zien er vaak uit als een kunstwerk van een kleuter. Met de Stylus kan je artistiek een hoger niveau halen.

Zo aan de slag

De Target Stylus vervangt eigenlijk de natuurlijke eigenschappen van onze vingertop. Dit wordt gerealiseerd door een duurzame rubberen top die uiterst vriendelijk is voor het schermoppervlakte van je iDevice. De Stylus interageert op de zelfde wijze als je vinger met het electronische aanraakscherm. Dus is er geen batterij nodig, noch moet je vooraf enige software installeren. Je haalt de pen uit je verpakking en je kan zo aan de slag. De Target Stylus is compatibel voor ieder aanraakscherm!

Reacties