Seagate backup tips

Bescherm je vakantiefoto's met een goeie back-up!

31% van de Belgen back-upt geen vakantiefoto's. Ben jij één van hen? Wees voorbereid en bescherm je dierbare vakantiefoto's door een back-up te maken op een Seagate Backup Plus harde schijf!

Zorgeloos tijdens en na je vakantie met Seagate's back-up tips

1. Maak back-ups tijdens je reis.

Wees voorbereid op onvoorziene omstandigheden op reis en neem je externe harde schijf met je mee (bijvoorbeeld de Seagate Backup Plus Slim). Deze maakt automatisch een backup op de momenten wanneer jij dat wil en is ultracompact.

Heb je een avontuurlijke vakantie geboekt? Dan is de LaCie Rugged Mini ideaal voor jou! Hij is val- en schokbestendig én bestand tegen de regen.

2. Organisatie is belangrijk.

Denk na over een overzichtelijke mappenstructuur om je foto's en video's te bewaren. Anders bestaat de kans dat je die vakantiefoto's van Rome 2017 nooit meer terugvindt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Vergeet ook niet je geïmporteerde foto's een duidelijke naam te geven. Standaard krijgen ze nietszeggende namen zoals IMG006.jpg. Met deze tips vind je jouw favoriete foto's in no time terug!

3. Back-up ook je smartphone!

Maak jij geregeld een back-up van je telefoon? Uit een enquête van Seagate blijkt dat meer dan 65% van de Belgen dit niet doet. Nochtans is een reserve van je gegevens, foto's, video's, muziek enz. handig wanneer je je gsm verliest, hij gestolen wordt of wanneer je een nieuw exemplaar aanschaft. De Seagate Backup software maakt automatisch een reservekopie op een harde schijf.

4. Ga jij op vakantie met je drone of action cam?

Deze toestellen zijn in opmars en verslinden door de hoge beeldkwaliteit heel wat opslagruimte. Een extra harde schijf is dan geen overbodige luxe.

Bestel jouw Backup Plus exemplaar en ga een zorgeloze zomer tegemoet!

Reacties