SURFACE 2 IS NU NOG VOLWASSENER

SURFACE 2 IS NU NOG VOLWASSENER

De Surface 2 kan je in een 32GB of 64GB variant krijgen. Beide Microsoft tablets werken met Windows 8.1 en hebben een groot 10.6" Full HD scherm. Je kan zowel de HDMI- als USB-aansluitingen gebruiken en de Tegra 4 quadcore-processor is snel én energiezuinig.

Dunner


Dunner en beter, daar pakt iedere producent mee uit. Zo is de Surface 2 met een gewicht van minder dan 680 gram zeer draagbaar geworden. Een weekendkrant weegt al meer. Met een dikte van 8,9 mm scoort de Surface 2 ook prima. Naast het meet- en weegwerk is ook de prestatie van de batterij van belang. Hoe langer je zonder stopcontact kan, hoe groter en verder je bewegingsvrijheid is. De norm is vandaag 10 uur. En ja, de Surface 2 beantwoordt ook aan deze benchmark.


Sneller


In tablets worden ook niet meer de afvallertjes onder de processoren verwerkt. Neen, voor elke tablet heeft de industrie tegenwoordig de juiste rekenkracht klaar. Voor de Surface 2 is dit de Nvidia Tegra 4-processor. Je zult merken dat de tablet niet alleen sneller opstart en sneller omgaat met bestanden, maar ook grafisch beter presteert. Dat komt natuurlijk het werken ten goede.


Productiever


Daarom wordt de tablet geleverd met Office 2013 RT. Deze suite omvat voor touch geoptimaliseerde versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. De Surface 2 is verkrijgbaar in 2 versies, eentje met 32GB en eentje met 64 GB. Met de microSD-kaartlezer kan je deze uitbreiden met 64 GB extra opslag. Een USB-poort van volledige grootte en Bluetooth 4.0 faciliteert het communiceren met de buitenwereld.

Reacties