Virtual Reality bril

Unlock the impossible

Onze smartphone is onmisbaar geworden. Wist je dat je er nóg meer kan uithalen? Met een Virtual Reality bril, brengt jouw smartphone jou in een andere wereld... waar het onmogelijke, mogelijk wordt!

Unlock the impossible

...

Waar droom jij van?

Iedereen droomt wel eens van een adembenemend landschap... Is het nu van de bloemetjes in de bergen, van de zon op het strand, van een idyllisch meer, van het zweven in de ruimte... Wat als je dit nu allemaal ook écht kon ondervinden? Zonder van jouw stoel weg te moeten? Ook een safari excursie, het bezoeken van een wereldberoemd museum of het meespelen in één van jouw games is mogelijk...

Wat je hiervoor nodig hebt, is een VR bril of Virtual Reality bril. Wil je graag een Virtual Reality bril kopen? Wij hebben meerdere vr glasses in ons assortiment, voor elk budget, compatibel met iOS en/of Android. Ontdek ze hier!

Wat is een Virtual Reality bril?

Een Virtual Reality bril is een bril/headset waarin je jouw smartphone bevestigt. Dankzij het speciale design van de virtual reality bril, word je geprojecteerd in een virtuele wereld.

Download hiervoor op jouw smartphone een van de vele virtual reality apps of virtual reality games om er volop van te genieten!

Tal van websites, zoals immobiliën websites of ook Youtube of Netflix, bieden nu ook content aan die je met een virtual reality bril kan bekijken. Bezoek jouw toekomstig huis of kijk naar toffe filmpjes in 360° alsof je er zelf in het echt bij was!

Een Virtual Reality bril kopen? Dat kan hier:

De Muvit Carton Virtual Reality headset

Waarom moeilijk doen wanneer het eenvoudig kan? Muvit stelt je een super goedkope, maar even goede én universele Virtual Reality bril voor: de Muvit Carton headset.

  • Compatibel met Android en iOS smartphones met een scherm tussen 4.5" en 5.7"
MUVIT VIRTUAL REALITY CARTON HEADSET (GCMUCARDBOARD)
GLOBOCOM

MUVIT VIRTUAL REALITY CARTON HEADSET (GCMUCARDBOARD)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

HOMIDO VIRTUAL REALITY 2 HEADSET (GCHOMIDOVR2)

HOMIDO VIRTUAL REALITY 2 HEADSET (GCHOMIDOVR2)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

De Homido Virtual Reality headset

Een andere universele smartphone Virtual Reality headset, is de Homido VR headset. Het werkt draadloos en biedt heel wat voordelen, zoals een wisselbare schuimbscherming aan de binnenkant, regelbare instellingen en een correctie voor bij- en verziendheid.

  • Compatibel met de meeste recente smartphones, met zowel Android als iOS.

De Samsung Gear VR bril by Oculus

Haal het beste uit jouw Samsung smartphone! Het Super AMOLED Display en breed gezichtsveld opent jou de poorten tot een prachtige, virtuele wereld...

De Samsung Gear VR bril by Oculus is licht, comfortabel en draadloos. Dankzij de headtracking sensoren, volgt het beeld ook de bewegingen die je hoofd maakt!

Lees hier tot in de kleinste details alles wat de Samsung Gear VR te bieden heeft.

  • Compatibel met Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge +, Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 edge.
SAMSUNG GEAR VIRTUAL REALITY BRIL WHITE (GCSAMR322NWH)
SAMSUNG

SAMSUNG GEAR VIRTUAL REALITY BRIL WHITE (GCSAMR322NWH)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Reacties