WEES HIP MET EEN BOOMBOX!

WEES HIP MET EEN BOOMBOX!

Op al onze iDevices staat muziek, veel muziek. En die beluisteren we graag overal en liefst in optimale kwaliteit. En als het ook nog eens op een trendy wijze kan, dan moet je zeker de Boombox van Logitech in huis halen.


Elk modern smart-apparaat heeft Bluetooth-technologie aan boord. Zo wordt bijvoorbeeld je telefoon gekoppeld aan je wagen. Maar met dezelfde techniek kun je je telefoon of tablet gebruiken om draadloos muziek te streamen naar een luidspreker die ook Bluetooth aan boord heeft. Muziek beluisteren zonder draden, kan het nog gemakkelijker?

Draagbaar


Al ruim 30 jaar leidt Logitech de ontwikkelingen in ontwerp, draagbaarheid, draadloze technologie en akoestische techniek voor een groot scala aan elektronische consumentenproducten. De boombox is hiervan het nieuwste voorbeeld. De luidspreker heeft draagbaarheid als tweede naam. Niet alleen naar grootte, maar ook naar gebruikstijd. De oplaadbare batterij is goed voor ruim tien uur luisterplezier. En hebben we het al over de verschillende kleurtjes gehad?

Koppelen


De boombox is zeker niet eenkennig. Je kan tot 8 apparaten aan de speaker koppelen. Dat is handig als je de Boombox meeneemt naar je vrienden. Je koppelt de telefoons van je vrienden en voegt hun muziek toe. Wisselen tussen de apparaten is eenvoudig door op het ene op pauze te drukken en op het ander op afspelen. Elkaars muziek beluisteren was nog nooit zo eenvoudig.

Telefoneren


Met je Boombox ineens ook je telefoon opnemen? Ja, met Bluetooth zijn de wonderen de wereld nog niet uit. De Boombox fungeert ook als speakerphone met een ingebouwde microfoon. Je kan zonder probleem switchen van muziek luisteren naar handenvrij telefoneren. Babbelen met vrienden en familie en dan weer terug naar de muziek zonder een beat te missen. Het leven kan heerlijk zijn!

Reacties