Office 365, vanaf nu heb jij altijd en overal alles bij!

Office 365, wat is dat? Dat is Office, zoals jij die kent (Word, Excel, Powerpoint,...) maar dan VOLLEDIG up to date gedurende 365 dagen. Dat zijn 525 600 minuten, of 31 536 000 seconden, waar je kan werken, delen, bewerken, à volonté!

Office 365, al jouw documenten steeds bij de hand!

Vaak onderweg?

Wanneer je vaak onderweg bent, heeft Office 365 voor jou héél wat voordelen!

Office 365 werkt in een cloud systeem, wat betekent dat alles wat jij met Office maakt niet meer lokaal op jouw computer of laptop staat maar online. Je hoeft dus jouw documenten niet meer op een USB stick over te zetten, door te mailen, door te sturen of in jouw dropbox op te slaan... Je kan vanop eender welk toestel inloggen en toegang hebben tot al jouw gegevens! Toch liever lokaal? Dat kan ook!

Bang dat de cloud niet groot genoeg is voor al jouw bestanden? Als Office 365 klant heb je 1TB online opslagruimte. Is dat niet geweldig? 1TB aan documenten, dat is meer dan één miljoen standaard Word-bestandjes of honderd duizenden Powerpoint presentaties, Excel bestanden en nog veel meer. Op OneDrive staat er ook nog eens 1TB, voor jouw foto's, video's en andere documenten. Je hoeft je dus over ruimte geen zorgen te maken!

Office 365 koop je aan per jaar, vandaar ook 365. Gedurende 365 dagen, kan je ook genieten van al deze voordelen:

  • Werk steeds met de allerlaatste versie van jouw Office programma's: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher* en Access*.
  • Werk op meerdere toestellen zonder zorgen. Het aantal toestellen hangt af van het type pakket dat je kiest.
  • Met Skype kan je jouw vrienden en familie overal ter wereld bereiken. Met Office 365, krijg je 60 minuten Skype beltijd per maand.
  • Heb je even een probleempje of een vraag? Vraag het dan aan een Microsoft expert! Als abonnee krijg je meteen hulp van een Microsoft expert, telefonisch of per chat.

* Enkel op pc beschikbaar.

Office 365 Home & Office 365 Personal

Er bestaan ook meerdere versies van Office 365 pakketten, naargelang jouw behoeftes. Met het Office 365 Personal pakket, geniet je van het bovenstaande voor 1 pc, 1 tablet en 1 smartphone.

Kies je voor het Office 365 Home pakket, kan je al deze voordelen delen met maximum 4 andere gebruikers. Dan kan je met 5 personen maximum genieten van al deze leuke voordelen, op 5 pc's, 5 tablets en 5 smartphones. Wie zei er dat er thuis niet gewerkt werd?

MICROSOFT OFFICE 365 HOME NL (ITMSOFF365HPNL)
MICROSOFT

MICROSOFT OFFICE 365 HOME NL (ITMSOFF365HPNL)

99,99
binnenkort leverbaar