Mouse/Compact Bluetrace Mouse Black/Red (AMU7521EU)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Mouse/Compact Bluetrace Mouse Black/Red (AMU7521EU)

De Targus Compact BlueTrace Mouse met een stijlvol, eigentijds design is de ideale oplossing voor mensen die onderweg weinig ruimte hebben voor het gebruik van een externe muis. Dankzij het geintegreerde scrollwiel kunt u door spreadsheets scrollen of op het internet navigeren.

De Blue Trace technologie combineert de pluspunten van een optische muis met de precisie van een lasermuis voor verbluffend goede tracking op vrijwel elke ondergrond.

Dankzij het oprolsnoer kunt u de lengte kiezen die nodig is om te werken op krap bemeten werkplekken.
Uitgerust met een standaard USB-poort is de muis direct klaar voor gebruik.

Met een lengte van slecht 7,6 cm is de Compact Optical Mouse van Targus klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen in laptoptas om onderweg ook gewoon productief te zijn.Design - klein, compact, stijlvol en eigentijds design is perfect als weinig ruimte voorhanden is - in het vliegtuig, op een tafeltje of op kantoorBlue Trace - combineert de pluspunten van optische technologie met de precisie van laser voor verbluffend goede tracking op vrijwel elke ondergrond, zoals hout, steen, vloerbedekking enz.Gebruiksgemak - vermijd een grote kabelwirwar op uw werkplek door het oprolsnoer gewoon op de gewenste lengte in te stellenCompatibiliteit - compatibel met pc, Mac en Netbook
top

Wijzigen - Technische specificaties - TARGUS U7521EU Muizen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling