Mouse/ Bluetrace Wireless Mouse Pattern (AMW5011EU)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van Mouse/ Bluetrace Wireless Mouse Pattern (AMW5011EU)

De Blue Trace Wireless Mouse van Targus in een stijlvol, eigentijds ontwerp is uitgerust met de allernieuwste Blue Trace technologie voor buitengewoon nauwkeurige tracking.

Blue Trace technologie combineert de pluspunten van optische technologie met de precisie van laser voor verbluffend goede tracking op vrijwel elke ondergrond, zoals hout, steen en vloerbedekking.

Het ergonomische ontwerp vermindert spanning in de pols en de muis is geschikt voor gebruik met de rechter- én de linkerhand. De micro-USB-receiver kan constant in de USP-poort blijven zodat u altijd verbinding hebt en kan in de muis worden opgeborgen als u op pad bent

Wireless werken zorgt voor minder kabelwirwar op de werkplek terwijl de RF 2 4GHZ technologie zorgt voor een duidelijke reductie van interferentie en signaalverlies waardoor de muis zelfs tot 10 meter afstand functioneert.Optische sensortechnologie - Blue Trace technologie combineert de pluspunten van optische technologie met de precisie van laser voor verbluffend goede tracking op vrijwel elke ondergrond, zoals hout, steen en vloerbedekkingDesign voor diverse gebruiksdoeleinden - Groot genoeg voor gemakkelijk gebruik op een bureau en klein genoeg voor gebruik voor onderwegErgonomisch - De ergonomische vormgeving helpt om vermoeide spieren te voorkomen; ontworpen voor zowel links- als rechtshandigenVolledig interne adapter - Draadloze interne receiver, direct klaar voor gebruik
top

Wijzigen - Technische specificaties - TARGUS W5011EU Muizen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling