HP Mouse X1000/Brasilia (H2C21AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Mouse X1000/Brasilia (H2C21AA#ABB)

Overview
De HP muis X1000, die gebouwd is volgens strenge standaarden en richtlijnen, combineert een elegant, modern design met geavanceerde functionaliteit en een lange levensduur.
Features
- 70 jaar ervaring. Strikte kwaliteitscontrole. Een van 's werelds grootste notebookfabrikanten. HP levert geavanceerde producten, die gebouwd zijn volgens de strengste industriestandaarden, om u beter verbinding te laten maken en te laten communiceren.

- De elegante, moderne HP muis X1000 geeft elke werkplek direct een trendy uitstraling. Glanzend zwart en een geraffineerde metallic-grijze glans. Het gebogen silhouet oogt verleidelijk.

- De HP muis X1000 bevat de nieuwste technologie die u kunt begeren. Betrouwbare USB-aansluiting in één stap. 3 knoppen verhogen de productiviteit. Met het scrollwiel vliegt u over het web en door documenten. Optische sensor werkt op vrijwel elk oppervlak.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP C21AAABB Muizen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan C21AAABB van HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)
HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)

39,99
binnenkort leverbaar