HP Wireless Laser Mouse X4000 Lin Wh (H2F47AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Wireless Laser Mouse X4000 Lin Wh (H2F47AA#ABB)

Overview
Met zijn geavanceerde design beweegt de HP draadloze muis X4000 als een snelle sportwagen. Maar dat is niet alles. Deze comfortabele muis biedt draadloze verbinding, een batterijlevensduur van 30 maanden(1) en een uiterst precieze lasersensor.
Features
- Bekijk de HP draadloze muis X4000. Wat ziet u? Ergonomische vorm. Opvallende belijning. Zachte rondingen. Elegant design. Verleidelijke, ronde contouren. Zachte oppervlakken. Al deze bijzondere kenmerken creëren samen een uniek gebruikscomfort.

- De HP draadloze muis X4000 zorgt niet alleen voor een opgeruimd bureau, maar vergroot ook uw mobiliteit. De geavanceerde 2,4-GHz draadloze verbinding met een lasersensor die op de meeste oppervlakken werkt, heeft een bereik van 10 meter.

- Ongekend lange batterijlevensduur van 30 maanden(1). Dat betekent dat u de batterij pas na 2 1/2 jaar hoeft te vervangen.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP F47AAABB Muizen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan F47AAABB van HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)
HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)

39,99
binnenkort leverbaar