HP USB 3 Button Optical Mouse (KY619AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP USB 3 Button Optical Mouse (KY619AA#ABB)

Overview
Optische precisie voor een probleemloze, accurate tracking op ieder oppervlak, zonder schoonmaken! De schitterende, gebruiksvriendelijke HP USB optische muis met drie knopen is mooi, comfortabel te gebruiken en biedt hoge prestaties.
Features
- De HP USB optische muis met drie knoppen is elegant en bijpassend. De high-tech pianozwarte finish en de opvallend vormgegeven randen passen perfect bij de pc.

- Comfortabel aanwijzen en klikken. HP USB optische muis met 3 knoppen heeft een symmetrisch ontwerp dat geschikt is voor links- en rechtshandigen. De structuur op de zijkanten geeft meer controle en het rubberen scroll-wieltje heeft een goede grip.

- Reinigen behoort tot het verleden. Omdat de HP USB optische muis met 3 knoppen geen muisbal heeft die moet worden gereinigd, werkt hij zeer accuraat, zonder problemen met stof of vuil.

- De HP USB optische muis met 3 knoppen heeft een soepel, snel scroll-wieltje en Teflon-voetjes om gemakkelijk te scrollen op ongelijke oppervlakken.

- Direct uit de doos gebruiksklaar. Met de HP USB optische muis met drie knoppen is het gemakkelijk. Met een USB-aansluiting en standaardbediening met 3 knoppen kunt u direct aan de slag. U hoeft geen driver of software te installeren.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 619AAABB Muizen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 619AAABB van HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)
HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)

39,99
binnenkort leverbaar