HP 2.4GHz Wlss Opt Mobile/Charcoal Grey (LR918AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP 2.4GHz Wlss Opt Mobile/Charcoal Grey (LR918AA#ABB)

Overview
De antracietgrijze HP draadloze mobiele muis bevat geavanceerde draadloze technologie die de verbinding onderhoudt en een optische sensor die op tal van oppervlakken werkt. Drie knoppen en een klik-scroll wieltje geven u perfecte controle.
Features
- Nieuwe geavanceerde draadloze technologie zorgt dat u overal kunt werken en altijd de aansluiting behoudt. Met de HP draadloze mobiele muis heeft u een groter bereik en minder last van interferentie. Configureren is niet nodig: alleen aansluiten en direct spelen!

- Een uiterst precieze optische sensor (1200 CPI) zorgt ervoor dat de muis op verschillende oppervlakken goed werkt, zodat u overal waar u bent efficiënt kunt werken. En er zijn geen voedingsproblemen: deze muis werkt tot zes maanden op één batterij.

- De muis heeft een symmetrisch, ergonomisch ontwerp en grip met reliëf voor comfort en controle, waardoor u er prettig mee werkt. De rubberen zijkanten bieden een zachte, stevige grip zodat u altijd de controle houdt.

- Uw HP draadloze mobiele muis heeft een symmetrisch ontwerp met drie knoppen en een rubberen klik-scrollwieltje om soepel op en neer te scrollen. Het ergonomische ontwerp en de grip met reliëf liggen comfortabel in de hand.
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 918AAABB Muizen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling

Verwant aan 918AAABB van HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)
HP

HP Z5000 WIRELESS MOUSE (ITHPZ500)

39,99
binnenkort leverbaar