HP Wi-Fi Touch Mouse X7000 Maisy/ENVY (QA184AA#ABB)

Enkel verkrijgbaar via de winkel

Dit artikel wordt niet verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met jouw Connect IT Shop voor meer informatie.

Zoek een verdeler in uw buurt

top

Uitgebreide omschrijving van HP Wi-Fi Touch Mouse X7000 Maisy/ENVY (QA184AA#ABB)

Overview
Dit is de muis van de toekomst. Hij bevrijdt u van kabels, zorgt door zijn goede vorm en zijn elegante, futuristische model dat u de hele dag comfortabel kunt werken en verhoogt de productiviteit.
Features
- Een perfecte combinatie van geavanceerde technologie, hoogwaardig design en hoge prestaties - zo zou elke muis moeten zijn. Door zijn elegante, moderne belijning ligt hij comfortabel in de hand en blijven uw vingers en handpalm tijdens het werk ontspannen.

- Wilt u iets nakijken? De HP Wi-Fi® Touch-muis X7000 heeft een bijzondere touch-scrollfunctie, zodat u slechts met uw vinger hoeft te tikken. De aanraakgevoelige scroll-functie past zich aan de snelheid van uw vinger aan, waardoor u net zo snel navigeert als u denkt.

- De HP Wi-Fi® Touch-muis X7000 bevrijdt u van kabels: dankzij de Wi-Fi® verbinding zijn geen aparte kabels of ontvanger nodig en blijven USB-poorten vrij. Maakt rechtstreeks, zonder router, verbinding met uw computer via Wi-Fi.

- Met een ultra-moderne muis zoals de HP Wi-Fi® Touch-muis X7000 verzet u veel meer werk in minder tijd. Het cool ogende ontwerp met 6 knoppen omvat een speciale knop voor Facebook-fans: u gaat er met één klik naartoe!
top

Wijzigen - Technische specificaties - HP 184AAABB Muizen


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling